Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ja z bardzo podobnego uzależnienia od alpry (pół roku, dawki większe bo 3-4 mg/doba) wyszedłem za pomocą samej pregabaliny. Ta obstawa, którą ma ta osoba jest aż za dobra i wg. mnie niektóre leki nie są konieczne. Ale to już myślę kwestia indywidualna, więc faktycznie - DOBRY lekarz od benzo pomoże najlepiej. Jednego jestem pewien, z alpry da się wyjść i nie ma się czego bać :-)
Tak offtopując, na forum są podzielone zdania co do tego, który nałóg jest gorszy - benzo czy opio. Z tego co czytam, większość uważa że benzo są gorsze do rzucenia - ja uważam całkowicie na odwrót.
Hmm a jaki jest mój przepis na wyjście z nałogu? Mam nadzieję ze mi nie odjebiee i nie pójdę na izololatkee w zk a pasy to już w ogóle
:scared:
Ja wiem co mnie czeka odstawilem raz klono 8tygodni
I metadon 3tyg na zimnym indyku z dawki 70mg dopadło mnie po 6dniach a ja myślałem przez te 6dni ze nic już się nie wydarzy a było piekło masa neurolepyukow śladowe ilości benzo
Poszedł bym do jakiegoś ośrodka ale już nie ma szans....
Wiesz jak każdy polecony list wywołuje strach i lek?
U mnie było tak chujowo że przez 20lat klon działał bez tolerki 4mg brałem zwiększałem do 6mg jedynie w przypadku gdy brałem np tramal lub paliłem mj. Często brałem tramal i paliłem mj wtedy nie zawsze ale często dodawałem 2mg klono. Tolerka u mnie przyszła błyskawicznie i żadne leki nie pomagały ale to już jest długa historia.
pregabalina, mianseryna, kwetiapina, lamotrypina, baclofen, karbamazepina?
Czy to już nie jest przegięcie? Co z wątrobą? A może zle zrozumiałam wypowiedz i wcale nie brał wszystkich na raz?
Narazie strasznie siadlo mi na wzrok i czuję w brzuszku ciepelko mam nadzieje ze nie będzie 999 %-D zreszta moja tolerka i stsunkowo niewielke dawki nic sie nie stanie
1,5g tramca 10mg klono 4mg alpry 100mg kwetiapiny 4mg akinetonu i 300mg depakiny
WARN za spam. Temat z przepisem na wyjście z nałogu to bardzo złe miejsce na tripraporty o ciepełku i "niewielkich" dawkach. Ogranicz się do knajpy i tasiemca - DexPL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.