Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
tego stanu i że teraz owa cudowna substancja-dekstrometorfan
jest przeznaczona tylko dla nas ludzi światła którzy wiedzą jak zrobić z niej pożytek i którzy doceniają te piękno przeznaczając je tylko do przenoszenia się do drugiego świata a nie jako zamulacz na imprezie bo na wódke zabrakło.
Może taka sytuacja w aptekach jest celowa a my przecież i tak to zdobędziemy cokolwiek by się nie stało.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Lavvie pisze:Dopadła dziś mnie taka rozkmina a może to lepiej że tak to się zrobiło i teraz żaden gimbus co o DXM słyszał tyle że są takie tabletki co się zwą akodyn czy jakoś tak i po zjedzeniu dają kopa nie zbeszcześci
tego stanu i że teraz owa cudowna substancja-dekstrometorfan
jest przeznaczona tylko dla nas ludzi światła którzy wiedzą jak zrobić z niej pożytek i którzy doceniają te piękno przeznaczając je tylko do przenoszenia się do drugiego świata a nie jako zamulacz na imprezie bo na wódke zabrakło.
Może taka sytuacja w aptekach jest celowa a my przecież i tak to zdobędziemy cokolwiek by się nie stało.
Generalnie mi tam odpowiada, że jest teraz tussi. Trzeba się jednak trochę przestawić bo nie można sobie pofazować od tak kiedy się podoba. O ciągi to teraz ciężko. Kiedyś po fazie wstawało się rano, szybciutko do apteki pyk, pyk i 3 opakowanka były. Teraz trzeba w takiej sytuacji trochę odczekać pozamawiać itp... Bardzo mi odpowiada cena 6,50zł, jest ok. Raz na jakiś czas można pofazować...
Lavvie pisze:...
wolę żeby było to dostępne dla wszystkich
naćpane dzieciaki w niczym mi nie przeszkadzaja :-D
Fakt, też nie wszędzie jest dostępne, ale 450 mg w opakowaniu wydaje się dość rozsądne.
sama odpowiedziałaś sobie na to niezwykle mądre pytanie
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.