Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 8 / 0
Odstawkę jak i kaca można zapić. Albo odstawić odstawkę.
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 21 / / 0
Chłopy idę zaraz zakupić garnek do wypieków gwałtownych łakoci, może być coś takiego jak Non-Stick Carbon Steel ? bo, że na materiał typu tefal to nie może być - powłoka odchodzi ;)
Przeniesiono./pletz
  • 24 / 1 / 0
Mam dylemat czy zamawiać gbl, nurtuje mnie jedno pytanie: czy da się na dłuższą metę sporadycznie pić gbl np. raz na tydzień w sobotę na imprezie 5-9 ml. bez ryzyka że się wjebie w uzależnienie ? ;)
Przeniesiono./pletz
  • 21 / / 0
Qrde założyłem wątek o antydepresantach branych podczas ciągu G, ale mod przeniósł do 'ZDROWIE' a tam zero odzewu, wię tutaj zapytam - są gieblownicy którzy 'leczą' się jakimiś ssri i tym podobnych ?
Przeniesiono./pletz
  • 155 / 3 / 0
Co z oczami po GBL? Po jakim czasie od wzięcia pojawiają się wielkie źrenice? i jak długo trzymają? Bo nie wiem czy mogę wyjść z tym do ludzi(w dzień) jak np. do szkoły.
Przeniesiono./pletz
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 561 / 40 / 0
Jakie wielkie zrenice co ty pieprzysz ja mam zawsze w normie
to nie bieda-ketony
Przeniesiono./pletz
  • 155 / 3 / 0
Jedni piszą że są wielkie inni że małe. Nie wiem komu wierzyć.
Przeniesiono./pletz
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 561 / 40 / 0
Oczy masz takie jak po najebaniu alkoholem , nie wystepuja tu 5zlotowki jak po stimach
  • 329 / 58 / 0
No powiększają się trochę źrenice, a oczy fajnie błyszczą, co dodajne trochę urody. U mnie daje to efekt ogólnie lepszego wyglądu twarzy, przebarwienia po trądziku znikają, taka przyjemna mordka się robi, jeden z niewielu dragów po którym wyglądam lepiej niż na trzeźwo %-D
Od osób trzecich możesz usłyszeć, że fajnie dziś wyglądasz, ofc jak nie będziesz walczył z nodami.
  • 343 / 19 / 0
dawno nie giebliłem i skuszony piękna perspektywą półrocznego maratonu sprawdziłem po ile ci wszyscy vendorzy mają.To są jakieś kpiny panowie ?xD
bo 100ml za 100zł to żaden biznes za 130 to ja z tego co pamiętam miałem 250ml u pc czy jak mu tam było i sorcik był pierwsza klasa
jest gdzies giebels w normalnych cenach?
pozdro gieblowe swiry
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.