Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4922 / 859 / 0
Na tydzień? Chłopie to chyba jakiegos hardcorowego ćpania że stajesz się zwierzęciem kurwa %-D Przeciez mdphp się dawkuje 20mg i trzyma kilka godzin. To se policz na ile 5g starczy, ale wiem o czym mówisz mówisz tak zwanym nienachapaniu gdzie jesteś jeszcze nacpany poprzednia dawka a już walisz kolejna %-D też to przeszedlem z amfetamina czy ketonami.
  • 789 / 448 / 0
Zdecydowanie amfetamina. Gram naprawdę dobrego materiału(powtarzam dobrego)starczał mi na trzy dni zabawy bez snu. Ale to prosty przepis na spierdolenie sobie życia.
  • 21 / 11 / 0
15 lutego 2023serotoninowy pisze:
Na tydzień? Chłopie to chyba jakiegos hardcorowego ćpania że stajesz się zwierzęciem kurwa %-D Przeciez mdphp się dawkuje 20mg i trzyma kilka godzin. To se policz na ile 5g starczy, ale wiem o czym mówisz mówisz tak zwanym nienachapaniu gdzie jesteś jeszcze nacpany poprzednia dawka a już walisz kolejna %-D też to przeszedlem z amfetamina czy ketonami.
Masz racje, ogólnie o eutylonie tam też wspomniałem według mnie MDphp najbardziej wydajny stymulant z wszystkich potem właśnie eutylon i dawki co 1,5-2h pozdr Fan :D
Uwaga! Użytkownik FanPabloEscobar jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 562 / 52 / 0
2DPMP / Desoksypipradrol ale to raczej do pracy/motywacyjnie niż rozrywkowo. 2-5mg i praca potrafiła pochłonąć bez opamiętania na cały dzień. Tylko nie można było przesadzać z dawkami bo sielanka zamieniała się w kilkudniowe piekło. Gram kiedyś grosze kosztował + długi czas działania + niskie dawkowanie + odkładanie się w organizmie %-D = mój faworyt jeśli chodzi o wydajność. Ehh to już nie wróci :(
  • 2974 / 1638 / 35
Motocyklista właśnie masz rację to mnie tak potrafiło zmotywować,że nic po tym nie jest aż tak wydajne
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.