Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 60 / 0
klonazepam. Zawsze myślałem, że bęzo to bez wyjątku uspokajacze, ale po klonazepamie działy się rzeczy dziwne. I to dziwne dla ludzi na około mnie, bo mi się wydaje, że wszystko było zupełnie normalnie, tylko oni wmawiają mi, że wcale tak nie było :-/
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 569 / 20 / 0
Konkin nie każdy jest prze chujem, że każdemu da rade :old:

Substancja wywołująca agresję?? alkohol

Sam byłem uczestnikiem sytuacji, gdzie jeden typ darł mordę, a ja się odwracam bo "o chuj chodzi" a ten do mnie "Co się patrzysz" i dymi...

Sam jakieś 1.5h wcześniej, najebalem się jak świnia, i siedziałem spokojnie jedząc bułkę... Nie wiem, może u mnie alkohol w ten sposób nie działa? Ale u większości osób które znam, Są agresywne po alko.
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
L-dopa i każde inne zródło testosteronu.
Uwaga! Użytkownik NabrzmiałyOdbyt jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Jeżeli chcesz agresji, to fakycznie testosteron będzie najlepszym wyjściem.

Warto też w kontekście tego tematu nie mylić agresji z poirytowaniem, bo zamiast samcem alfa staniesz się samcem alfa-PVP %-D
  • 319 / 8 / 0
SAA i dopaminergiki na mój gust.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 242 / 13 / 0
Nie sądzę żeby ktoś stał się agresywny jeżeli wcale nie jest. Nie ma znaczenia czy będzie wbijał teścia bo teść wcale nie wywołuje agresji to mit. Ewentualnie trenbolon ale też jest to cecha osobnicza. Sam trenowałem boks i mma i bjj i jestem całkiem dobrze zbudowanym wysokim gościem, ale raczej nie ma osoby która by słyszała mnie krzyczącego. Nie jestem nigdy agresywny, nigdy nie krzyczę a alkohol i ewentualne narkotyki pogłębiają we mnie. Choć biłem się nie raz przed czy w klubie to tylko w obronie mojej lub kogoś.

Pójdź na dobre sztuki walki to nauczysz się wzbudzać w sobie gniew i agresję. Mi zajęło 3 miesiące nauczenie się wybuchania a i tak pełnie agresji osiągam dopiero jak leci mi jucha np. z nosa.
  • 61 / 1 / 0
alkohol, może stymulanty trochę.
Uwaga! Użytkownik uroczypenisek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
alkohol, teść
Uwaga! Użytkownik Zivkovic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 11 / 0
alko, feta, alfa-PVP. Ale jakby nie patrzeć jak ktoś ma zjebaną psychikę to i po trawie będzie odpierdalał burdy.
  • 108 / 11 / 0
Tutaj nic nie przebije sterydów tych mocno androgennych. Testosterony wszystkie, metanabol oraz anapolon w dużych dawkach zmieniają człowieka we wściekłego pitbulla :)
Dodatek amf i alkoholu często może skończyć się morderstwem. Znam takie przypadki osobiście i zalecam ostrożność poszukiwacze agresji! :finger:
Uwaga! Użytkownik Wyjątkowy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.