Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 119 / 4 / 0
przygody w sieci z rc zaczęły się od 3mmc
Wcześniej "mefedron" od znajomego zawsze robił robotę na kilka h i na balety, nie wiem co to było ale zawsze chciałęm wiedzieć czym jest. sniff i wbita w fotel i na balety po 3h powtórka(który średnio zawsze na mnie działy) liczył się pierwszy szczur
  • 2876 / 266 / 0
wiadomo, że król jest jeden, a jak nie ma dostępu to celuję tylko w jak najbardziej zbliżone substancje (3-MMC/cmc)
  • 571 / 28 / 0
Moje obecnie to: bkEPDP, PV4, dobre 3/4CMC.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
MDPV,3mmc and 3,4-DMAR
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 2428 / 90 / 0
3,4-DMAR to nie keton kurwa...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Ze starych 3mmc oczywiście a z tych nowych dobry sort 3cmc bo innych nie próbowałem
  • 5 / 1 / 0
3mmc i a-ppp
  • 6 / / 0
Dobry mef niezastapiony, ale gdzie sie podzialy te kapitalne sorty, az sie rozczulilem..
  • 1610 / 55 / 0
1.MDPHP
2/3 HEX/APiHP
  • 1 / / 0
Wcześniej 3mmc, teraz 3cmc, 4 za bardzo rozleniwia, jednak potrzeba trochę stymulacji aby badania były udane :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).