Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
rencznik pisze:Samo poruszanie się wozem to również tryb hardcore, wyprzedzanie na trzeciego to normalka, dziwię się, że żyję. Bardzo często średnia prędkość wynosiła około 200kmh :old: . Ale jakoś po MDPV było tak, że prowadziłem wręcz bezbłędnie, a jednocześnie tak z widoku osoby trzeciej niebezpiecznie.NieZaczynaj pisze:^ ile ja stracilem czasu na rozbieranie, a raczej rozpierdalanie samochodu. Do tego pokaleczone rece, bo wszeddzie musialem wepchac lapy. No autko to dojebalem strasznie, a bylo prawie jak nowe (od kobiety kupione, zero rysek, ZERO).
Wiadomo, miłe złego początki, im lepiej dana osoba znosi substancję tym dla niej gorzej... Zwłaszcza takie ścierwo jak omawiana alfa.
A co do prowadzenie to niezłe po**by tu się wypowiadają, ja bym nie wsiadł na rower po 12h i dorzutce[dorzutkach]
Aż się nóż w kieszeni otwiera jak się coś takiego czyta... :-/
PopekCzyToTy pisze:To mam nadzieje, że się kiedyś sam rozpierdolisz na jakimś drzewie i nikogo innego przy tym nie zabijesz.rencznik pisze:Samo poruszanie się wozem to również tryb hardcore, wyprzedzanie na trzeciego to normalka, dziwię się, że żyję. Bardzo często średnia prędkość wynosiła około 200kmh :old: . Ale jakoś po MDPV było tak, że prowadziłem wręcz bezbłędnie, a jednocześnie tak z widoku osoby trzeciej niebezpiecznie.NieZaczynaj pisze:^ ile ja stracilem czasu na rozbieranie, a raczej rozpierdalanie samochodu. Do tego pokaleczone rece, bo wszeddzie musialem wepchac lapy. No autko to dojebalem strasznie, a bylo prawie jak nowe (od kobiety kupione, zero rysek, ZERO).
odwiedź kiedyś dział psychodelii, może się uświadomisz ciut bardziej :-p
A do tych paranojo-wkrętek można dodać, jezscze syndrom kryształu, kiedy każdy paproch do złudzenia przypomina kryształek, by pcoisnać jeszcze raz. Ciekawe ilu z Was czegoś takiego doświadcza
Godziny szukania po całym domu. Kilkukrotnie sprawdzanie tych samych szuflad, zaglądanie pod dywan i różne bardziej absurdalne miejsca, albo szukanie "czegoś". Chuj wie czego, ale szukać można godzinami. Bo na pewno gdzieś jest, a jak znajdę to będę wiedział czego szukałem -. - "
Naprawianie sprzętów, łącznie z obklejeniem całej rury od odkurzacza taśma mimo, że problem leżał w braku filtra. Wymienianie bezpieczników, mycie sufitu w łazience w środku noc. Można by dalej wymieniać..
fabrykaklamstw pisze: mycie sufitu w łazience w środku noc.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
fabrykaklamstw pisze: Naprawianie sprzętów, łącznie z obklejeniem całej rury od odkurzacza taśma mimo, że problem leżał w braku filtra.
Ja też mam opcję "szukacza" ale nie tylko po alfie, po każdym stymulancie na mocnej bombie. Namiętnie też się rozglądam po chodnikach i trawnikach jaj idę ulicą, szukam śladów narkomanii innych ludzi, każdy papierek wydaje się być opakowaniem po strzykawce, każdy kawałek folii woreczkiem strunowym, żeby było śmieszniej kiedyś znalazłem w ten sposów sto złotych, i oczywiście pobiegłem do stacjonarki po więcej dragów.
A ten gimbus co popierdala w "dalekie trasy sportowym samochodem średnia prędkość 200" weź spierdalaj idioto. Tutaj takimi bredniami nikomu nie zaimponujesz. Jeśli jest w tym chociaż cień prawdy to mam nadzieję że się zabijesz. Ja mogę powiedzieć że kiedyś wjebałem grama alfy w kabel w kilka godzin, też średnio 200 na godzinę.
ps. nigdy nic nie znalazlem
#mops
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.