Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 245 / 20 / 0
rencznik pisze:
NieZaczynaj pisze:
^ ile ja stracilem czasu na rozbieranie, a raczej rozpierdalanie samochodu. Do tego pokaleczone rece, bo wszeddzie musialem wepchac lapy. No autko to dojebalem strasznie, a bylo prawie jak nowe (od kobiety kupione, zero rysek, ZERO).
Samo poruszanie się wozem to również tryb hardcore, wyprzedzanie na trzeciego to normalka, dziwię się, że żyję. Bardzo często średnia prędkość wynosiła około 200kmh :old: . Ale jakoś po MDPV było tak, że prowadziłem wręcz bezbłędnie, a jednocześnie tak z widoku osoby trzeciej niebezpiecznie.
To mam nadzieje, że się kiedyś sam rozpierdolisz na jakimś drzewie i nikogo innego przy tym nie zabijesz.
A KTO, KURWA!?
  • 92 / 1 / 0
Bez przesady jakie tam od razu paranoje, za to wkrętki śmieszne, dość podobne do tych po kanna włącznie z naturalnymi.
Wiadomo, miłe złego początki, im lepiej dana osoba znosi substancję tym dla niej gorzej... Zwłaszcza takie ścierwo jak omawiana alfa.

A co do prowadzenie to niezłe po**by tu się wypowiadają, ja bym nie wsiadł na rower po 12h i dorzutce[dorzutkach]
Aż się nóż w kieszeni otwiera jak się coś takiego czyta... :-/
  • 440 / 30 / 0
PopekCzyToTy pisze:
rencznik pisze:
NieZaczynaj pisze:
^ ile ja stracilem czasu na rozbieranie, a raczej rozpierdalanie samochodu. Do tego pokaleczone rece, bo wszeddzie musialem wepchac lapy. No autko to dojebalem strasznie, a bylo prawie jak nowe (od kobiety kupione, zero rysek, ZERO).
Samo poruszanie się wozem to również tryb hardcore, wyprzedzanie na trzeciego to normalka, dziwię się, że żyję. Bardzo często średnia prędkość wynosiła około 200kmh :old: . Ale jakoś po MDPV było tak, że prowadziłem wręcz bezbłędnie, a jednocześnie tak z widoku osoby trzeciej niebezpiecznie.
To mam nadzieje, że się kiedyś sam rozpierdolisz na jakimś drzewie i nikogo innego przy tym nie zabijesz.
Niemożliwe. Mam takie warunki techniczne, że mogę sobie pozwolić na takie prędkości i wariactwa. Robię naprawdę bardzo duże dystanse sportowym samochodem i znam swoje umiejętności. Nigdy nie zdarzyło mi się w nim stracić kontroli nad sytuacją. Inaczej było za czasów mojego pierwszego samochodu, który pozbawiony jakichkolwiek elektronicznych udogodnień wymagał naprawdę sporego skupienia do jazdy przy dużych prędkościach.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Zientarski też tak uważał
BS
  • 92 / 1 / 0
"Niemożliwe. Mam takie warunki techniczne, że mogę sobie pozwolić na takie prędkości i wariactwa. Robię naprawdę bardzo duże dystanse sportowym samochodem i znam swoje umiejętności. Nigdy nie zdarzyło mi się w nim stracić kontroli nad sytuacją. Inaczej było za czasów mojego pierwszego samochodu, który pozbawiony jakichkolwiek elektronicznych udogodnień wymagał naprawdę sporego skupienia do jazdy przy dużych prędkościach."

odwiedź kiedyś dział psychodelii, może się uświadomisz ciut bardziej :-p

A do tych paranojo-wkrętek można dodać, jezscze syndrom kryształu, kiedy każdy paproch do złudzenia przypomina kryształek, by pcoisnać jeszcze raz. Ciekawe ilu z Was czegoś takiego doświadcza %-D
  • 329 / 5 / 0
Każdy xD
Godziny szukania po całym domu. Kilkukrotnie sprawdzanie tych samych szuflad, zaglądanie pod dywan i różne bardziej absurdalne miejsca, albo szukanie "czegoś". Chuj wie czego, ale szukać można godzinami. Bo na pewno gdzieś jest, a jak znajdę to będę wiedział czego szukałem -. - "
Naprawianie sprzętów, łącznie z obklejeniem całej rury od odkurzacza taśma mimo, że problem leżał w braku filtra. Wymienianie bezpieczników, mycie sufitu w łazience w środku noc. Można by dalej wymieniać..
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 4807 / 268 / 0
fabrykaklamstw pisze:
mycie sufitu w łazience w środku noc.
To mi się podoba, oryginalne. Mi zawsze ktoś spuszcza wodę u góry jak posypuję kreskę w łazience. ZAWSZE, od lat, że też im się nie znudziło.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1628 / 196 / 0
fabrykaklamstw pisze:
Naprawianie sprzętów, łącznie z obklejeniem całej rury od odkurzacza taśma mimo, że problem leżał w braku filtra.
Ja urwałem antenę od radia, podłączyłem do telewizora metodą "owiń drutem to gówno w środku" i myślałem że będzie działać. Benzo + alfa. :huh:
  • 98 / 6 / 0
@fabrykakłamstw

Ja też mam opcję "szukacza" ale nie tylko po alfie, po każdym stymulancie na mocnej bombie. Namiętnie też się rozglądam po chodnikach i trawnikach jaj idę ulicą, szukam śladów narkomanii innych ludzi, każdy papierek wydaje się być opakowaniem po strzykawce, każdy kawałek folii woreczkiem strunowym, żeby było śmieszniej kiedyś znalazłem w ten sposów sto złotych, i oczywiście pobiegłem do stacjonarki po więcej dragów.

A ten gimbus co popierdala w "dalekie trasy sportowym samochodem średnia prędkość 200" weź spierdalaj idioto. Tutaj takimi bredniami nikomu nie zaimponujesz. Jeśli jest w tym chociaż cień prawdy to mam nadzieję że się zabijesz. Ja mogę powiedzieć że kiedyś wjebałem grama alfy w kabel w kilka godzin, też średnio 200 na godzinę.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 1874 / 96 / 127
zazwyczaj wkrety typu szukanie czegos (dragi) w domu. Kazde miejsce wydaje sie byc prawdopodobne by cos znalesc.

ps. nigdy nic nie znalazlem
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.