Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
urban-shaman pisze:Ha, to ciekawe. Pierwszy raz wziąłem się za czytanie o tej substancji, ale efekty stroboskopowe trochę przypominają mi 25c-nbome, którgy dostałem, a który działał na mnie przez to całkiem inny sposób niż 25b i 25i z grupy nbome. Gdyby nie to, że ten vendor nie posiadał z tego co pamiętam 5-Meo-Nipt, to zadawałbym sobie pytanie czy ja przypadkiem nie dostałem 5-Meo-Nipt.Dzlinka pisze:Ciekawa tryptamina. Dzialaniem bardziej przypomina dysocjant a wizuale to glownie takie stroboskowe rozjezdzanie sie otoczenia, wszystko zdaje ze plynac klatkowo. Przy dawce 20 mg jest przyjemnie jak po MDMA (rozlewanie sie, rozleniwienie, kolorki wyrazniejsze) przy wiekszych tak jak pisalem wczesniej.
A Twój wzrok był wyraźny jak po 25b, 25i, LSD? Widzenie drobnych szczegółów jak rysy w ścianie, mini ślady po pędzlu, pęknięcia w betonie itp.? Czy tak jak ja miałem po 25c, że wzrok pogorszony, konieczność oglądania szczegółów z bardzo bliska?
Dawka okolica 10 mg, raczej mniej niż wiecej. Testowa/uczuleniowa powiedzmy. Duży body load (dyskomfort ze strony układu pokarmowego, zimne ręce), innych efektów praktycznie brak (głownie dziwna mieszanka fizycznego rozleniwienia w połączeniu z natrętną - choć małą - stymulacją zachęcająca do wystukiwania rytmu palcami itp; dziwny stan). Mała dawka THC nie pomogła, 0.25 mg eti zmniejszyło troche BL. Na szczęscie nie trwało to znacznie dłużej niż 3 godziny.
Następnej próby raczej nie będzie. Może w większej dawce miałoby to sens, ale jakby do tego BL miały dojść jakieś efekty psychodeliczne, to byłoby pewnie jeszcze gorzej.
Ktoś porównywał do 5-meo-mipt'a. W podobnych dawkach był znacznie lepszy (znacznie mniejszy BL, lepszy efekt).
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.