Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 3215 / 420 / 0
Agresja rodzi się ze strachu
Był kiedyś tutaj wielki psychedelista/psycholog, który twierdził podobnie :-D
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1262 / 18 / 0
Skoro agresja rodzi się ze strachu to chętnie ciebie spotkam i przerażę się na śmierć tnąc twoje zwłoki na milion kawałków ćwoku.
Hoeppi Hakken Tieum Style
http://www.youtube.com/watch?v=g-Dx3jXzLYs

Wzgarda.

Czarli uświadomię cię, że mam cię w blokowanych od 2 miesięcy i nie czytam twoich postów bo są bez sensu. Dziękuje.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2013 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 652 / 3 / 0
Może kotka, wszyscy lubią koty :heart:
[ external image ]

Więcej pluszu, więcej miłości -- mniej misyjności.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 456 / 14 / 0
NieLubieZielska pisze:
Skoro agresja rodzi się ze strachu to chętnie ciebie spotkam i przerażę się na śmierć tnąc twoje zwłoki na milion kawałków ćwoku.
naucz sie kultury, w takich momentach żałuje że na hr nie ma cenzury i każdy idiota cham i prostaczek moze pisać co chce.
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 8 / 0
Po rocznej abstynencji od kody postanowilem ze bede ja walic max co tydzien, tylko w czwartki i dawka 300mg zawsze. Jak bede mial cisnienie na kode to kupie DXM, i zafunduje sobie tripka to mi sie odechce i po drodze tolerka spadnie. Teraz wlasnie pieknie mi koda weszla, zreszta tak jak i tydzien temu. Co o tym myslicie, dam rade?
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 79 / / 0
Zależy ile już tak ciągniesz, że tylko raz w tygodniu. Niemniej jednak ja bym się z tym liczyła, że w pewnym momencie będzie Ci za mało i w aptece zamiast Acodinu weźmiesz ze dwie/trzy paki tjo/antka i popłyniesz. Nie życzę źle, trzymaj sie jak najdłużej, ale prędzej czy później najdzie Cię pewnie nieziemskie ciśnienie i nie będziesz już chciał się przymulać DXM.
the first time i tried, i felt so free
Zapalmy, pogadajmy, gg 26629941
  • 456 / 14 / 0
mysle ze jak zastanawiasz sie czy dasz rade to pewnie nie dasz, pytanie tylko jak dlugo a przez pytanie na forum szukasz usprawiedliwienia do wrzucania kody
ja tak czesto daje rade ale zawsze predzej czy pozniej okazuje sie jem kiedy sie da, a co do DXM cos w tym jest ale chyba tylko to ze faza na DXM jest tak ochydna ze powoduje wstret do dragow i tabletek ale uwazaj na branie DXM regularnie, wystarczy brac co 2 tygodnie przez jaki czas zeby wystrzeliło cie na odległą planete i ostatni sie dowiesz ze nie ma cie juz na ziemi
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 2 / 0
Agresja rodzi się ze strachu ale strach nie rodzi agresji wśród ludzi, których poglądy w danej chwili są stałe , a umysł otwarty. Opioidy zabierają życie, szarpią, ranią, kaleczą na wszelkie sposoby, wydzielają kawałek po kawałku. Wkońcu sprawią że staniecie, na marnej tafli lodu, zwanej kodeiną. A jeszcze niedawno mieliście cały ocean skuty lodem życia. Jak szybko to się stanie, zależy już od człowieka, od tego jak mocno świeciło mu słońce kodeina.
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
Ja tez powoli siwieje :d są na to jakieś witaminki?:o:smile:
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 353 / 5 / 0
Non pisze:
@MAKbet - powiem Ci, że jak przestałem ćpać to co prawda zniknęły mi pojedyncze siwe włosy, ale sińce pod oczami mi zostały. Rzeźba raczej ta sama, 7 kilo przytyte xD
Ja sobie nie wyobrażam ,żeby jednoczesnie zrezygnowac z brania dragow na poważnie i dalej czytac Hypa. Jak odstawialem majke to dzial opioidow powodowal u mnie straszne glody uaa... wole sobie nie przypominac ;-) .
Za to teraz bardzo na sportowo popijam gbl czasami koda i benzo wiec zyje calkiem zdrowo wbrew pozorom. Zero ciągów :finger:.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.