Agresja rodzi się ze strachu
Hoeppi Hakken Tieum Style
http://www.youtube.com/watch?v=g-Dx3jXzLYs
Wzgarda.
Czarli uświadomię cię, że mam cię w blokowanych od 2 miesięcy i nie czytam twoich postów bo są bez sensu. Dziękuje.
[ external image ]
Więcej pluszu, więcej miłości -- mniej misyjności.
NieLubieZielska pisze:Skoro agresja rodzi się ze strachu to chętnie ciebie spotkam i przerażę się na śmierć tnąc twoje zwłoki na milion kawałków ćwoku.
Zapalmy, pogadajmy, gg 26629941
ja tak czesto daje rade ale zawsze predzej czy pozniej okazuje sie jem kiedy sie da, a co do DXM cos w tym jest ale chyba tylko to ze faza na DXM jest tak ochydna ze powoduje wstret do dragow i tabletek ale uwazaj na branie DXM regularnie, wystarczy brac co 2 tygodnie przez jaki czas zeby wystrzeliło cie na odległą planete i ostatni sie dowiesz ze nie ma cie juz na ziemi
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Non pisze: @MAKbet - powiem Ci, że jak przestałem ćpać to co prawda zniknęły mi pojedyncze siwe włosy, ale sińce pod oczami mi zostały. Rzeźba raczej ta sama, 7 kilo przytyte xD
Za to teraz bardzo na sportowo popijam gbl czasami koda i benzo wiec zyje calkiem zdrowo wbrew pozorom. Zero ciągów :finger:.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.