Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 66 / / 0
  • 34 / 1 / 0
Zachwalam sobie ten nootrop. Myślałem że noopept jest cudowny, ale jak dostałem trochę suni od przyjaciela to zmieniłem zdanie po 20 min od przyjęcia dawki 20-25 mg. Polecam przed suni, nażreć się jak świnia. Najpierw pieprz, potem kurkuma i cynamon, zdrowy obiad pełen odżywczych składników i dzisiaj waporyzowałem to zapijając koglem-moglem, polecam przed szczególnie ważnym wysiłkiem umysłowym %-D
  • 31 / 2 / 0
Jak waporyzujecie?
  • 24 / / 0
Waporyzerem, najpewniej.

Panowie, właśnie do mnie Suni doszło. Potrzebuję rady: jak dawkować, jakich efektów się spodziewać? Dzielić dawke na cały dzień czy jednorazowo z rana/przed nauką? Jaka ta dawka ma być? Oral, czy podjęzykowo?
  • 24 / / 0
Dobra, pany, nikt mi nie odpisuje, a ja to dalej jem.
Aktualnie, po tygodniu, zacząłem od większych dawek (20 mg) schodząc do małych (wczoraj 5 mg) dzisiaj przerwa. Jak się weźmie działa ciągle tak samo.

Zdolności matematyczne na wielki plus, ogólnie takie dziwne przebłyski z mało znaczącymi wspomnieniami(ale pamięć wraca!). W nauce jeszcze nie mam porównania, odtwórczo chemię tylko robię, a uczenia się na pamieć nie miałem większej okazji teraz(aczkolwiek wydaje mi się, że tematy można nosem wciągnąć).

Na minus - ciągłe ciśnienie w głowie. Śluzówka w nosie mi poszła pierwszy raz w życiu(ale też katar miałem, więc podrażnienie), naczynko w oku pękło. Głowa czasami boli.

I w sumie tyle.

Łączę z noopeptem.

Ps Kumpel też bierze, ale mówi, że ciągle wkurwiony biega... ; x
  • 31 / 2 / 0
Właśnie doszedł mi nowy, świeży sunifiram, ale troche przesadziłem bo wziałem 10g w promocji, powiem wam, że ten środek to mi się juz nigdy nie znudzi, cały czas działa świetnie :)
  • 31 / 2 / 0
Czy ktoś więcej to stosuje, jak to na was działa? jakie efekty uboczne? mi mija prawie rok stosowania i czuje sie swietnie, polecam osobą pracujacym z ludzmi :)
  • 992 / 17 / 0
Brak efektów ubocznych o ile się stosuje dawkę dobrą dla siebie. Dla mnie to jest koło 2-5mg (3mg optymalnie) dziennie, większe dawki szybko wprowadzają mnie w stan manii (no chyba CHAD mam) i zbyt fajnie to nie jest wtedy. Jak jeszcze więcej się zje (ponad 25mg) to serce zaczyna bić jak oszalałe - czasem wizuale się pojawią po ostrym przedawkowaniu nic fajnego, może poza pamięcią fotograficzną, ale lepsze malutkie dawki codziennie niż igranie z ogniem. Sunifiram to potęga.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 44 / / 0
próbował ktoś donosowo? :-D szybciej i łatwiej zawsze wciągnąć kreskę niczym miętolić to w gębie
  • 31 / 2 / 0
Donosowo? Nie znam mechanizmu działania, ale najlepiej podobno pod język, a jeszcze lepiej kopie jak sie waporyzuje, zna ktos sposoby na waporyzacje w domowych warunkach brak waporyzera), podobny jest niezly doping.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.