Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 66 / / 0
  • 34 / 1 / 0
Zachwalam sobie ten nootrop. Myślałem że noopept jest cudowny, ale jak dostałem trochę suni od przyjaciela to zmieniłem zdanie po 20 min od przyjęcia dawki 20-25 mg. Polecam przed suni, nażreć się jak świnia. Najpierw pieprz, potem kurkuma i cynamon, zdrowy obiad pełen odżywczych składników i dzisiaj waporyzowałem to zapijając koglem-moglem, polecam przed szczególnie ważnym wysiłkiem umysłowym %-D
  • 31 / 2 / 0
Jak waporyzujecie?
  • 24 / / 0
Waporyzerem, najpewniej.

Panowie, właśnie do mnie Suni doszło. Potrzebuję rady: jak dawkować, jakich efektów się spodziewać? Dzielić dawke na cały dzień czy jednorazowo z rana/przed nauką? Jaka ta dawka ma być? Oral, czy podjęzykowo?
  • 24 / / 0
Dobra, pany, nikt mi nie odpisuje, a ja to dalej jem.
Aktualnie, po tygodniu, zacząłem od większych dawek (20 mg) schodząc do małych (wczoraj 5 mg) dzisiaj przerwa. Jak się weźmie działa ciągle tak samo.

Zdolności matematyczne na wielki plus, ogólnie takie dziwne przebłyski z mało znaczącymi wspomnieniami(ale pamięć wraca!). W nauce jeszcze nie mam porównania, odtwórczo chemię tylko robię, a uczenia się na pamieć nie miałem większej okazji teraz(aczkolwiek wydaje mi się, że tematy można nosem wciągnąć).

Na minus - ciągłe ciśnienie w głowie. Śluzówka w nosie mi poszła pierwszy raz w życiu(ale też katar miałem, więc podrażnienie), naczynko w oku pękło. Głowa czasami boli.

I w sumie tyle.

Łączę z noopeptem.

Ps Kumpel też bierze, ale mówi, że ciągle wkurwiony biega... ; x
  • 31 / 2 / 0
Właśnie doszedł mi nowy, świeży sunifiram, ale troche przesadziłem bo wziałem 10g w promocji, powiem wam, że ten środek to mi się juz nigdy nie znudzi, cały czas działa świetnie :)
  • 31 / 2 / 0
Czy ktoś więcej to stosuje, jak to na was działa? jakie efekty uboczne? mi mija prawie rok stosowania i czuje sie swietnie, polecam osobą pracujacym z ludzmi :)
  • 992 / 17 / 0
Brak efektów ubocznych o ile się stosuje dawkę dobrą dla siebie. Dla mnie to jest koło 2-5mg (3mg optymalnie) dziennie, większe dawki szybko wprowadzają mnie w stan manii (no chyba CHAD mam) i zbyt fajnie to nie jest wtedy. Jak jeszcze więcej się zje (ponad 25mg) to serce zaczyna bić jak oszalałe - czasem wizuale się pojawią po ostrym przedawkowaniu nic fajnego, może poza pamięcią fotograficzną, ale lepsze malutkie dawki codziennie niż igranie z ogniem. Sunifiram to potęga.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 44 / / 0
próbował ktoś donosowo? :-D szybciej i łatwiej zawsze wciągnąć kreskę niczym miętolić to w gębie
  • 31 / 2 / 0
Donosowo? Nie znam mechanizmu działania, ale najlepiej podobno pod język, a jeszcze lepiej kopie jak sie waporyzuje, zna ktos sposoby na waporyzacje w domowych warunkach brak waporyzera), podobny jest niezly doping.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.