Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
01 października 2018Flyfreeq pisze: Pytanie dla palacych. Ja niegdy nie uzywalem inaczej H jak palenie. Jak pale to nie odczuwam powalajacej przyjnosci jak w przypadku np. wypicia 100 ml metadonu tylko zabicie skreta. Robie cos nie tak, mam slaby towar czy tak jest ze palona H nie daje tyle satysfacji nie wazne ile bym przepalil ?
heroina najmniej mi się podobała (a wypróbowałem chyba wszystkie łatwo i trudniej dostępne opio (apteczne fentanyle, hydrokodony, pochodne fentanyli itd itp.) i heroina to był największy zawód. Po spaleniu całej ćwiary miałem słabszą bombę niż po buchu zioła z lufki.
Ta substancja nadaje się tylko do walenia po kablach, co w moim przypadku odpada. Ogólnie jest to dosyć często spotykane twierdzenie, że; heroina jest przereklamowana.
EDIT
Kiedyś znajomy przyniósł mi do spróbowania herke bardzo czystej jakości z darknetów. Sniffowaliśmy ją i dosyć udało się wyczuć profil działania, ale przez to, że ciągneliśmy w towarzystwie to nie prosiłem o nieco większe kreski, bo nie chciałem przenoddować całej posiadówki.
Ktoś próbował?
Jan Niezbędny u mnie na I miejscu.
Fakt bo sam koleś mówił że towar jakiś chujowaty ale 100zika nigdy bym nie dał aby się w to wpierdolic i codziennie 100 wydawać, furanyl-fentanyl to był dopiero opio.
No ale chociaż CV zapełnione 'prawie' na maxa.
Dobra, tak to znowu czytam i widze xD
Ale dziwi mnie że lepiej się pali z foli niż z żarówy, z czego to wynika?
Jak paliłem rc z folii to te soki zawsze spierdalały huj wie gdzie i nie dało się nic z tym zrobić, i zazwyczaj po prostu się wkońcu spalało : /
Chociaż z żarówy tak naprawdę nie było dużo lepiej bo chce się wziąść fajnego dużo bucha tylko że to przypala w huj
04 marca 2019polymerase pisze: To co przedmówcy - dziś pierwszy raz zapaliłem browna, nie wiem jakbym wypalił cała kulkę to może bym przysnął, generalnie głowa mnie bolała i ugrzalem się na poziomie nawet nie dwóch paczek thio.
Fakt bo sam koleś mówił że towar jakiś chujowaty ale 100zika nigdy bym nie dał aby się w to wpierdolic i codziennie 100 wydawać, furanyl-fentanyl to był dopiero opio.
No ale chociaż CV zapełnione 'prawie' na maxa.
Jako wpisane do CV tego nie uznaje. Dla mnie to równoznaczne z tym, że kiedyś po acetylacji majki typek "udawał", że umiera i wtedy też poszło do kosza.
Jak coś było chuja warte to i do CV wpisać się nie nadaje. Ale hajp to żadne zawody/wyścigi/konkurencja, nie traktuj też tak życia, polymerase.
Jak coś było chuja warte to i do CV wpisać się nie nadaje. Ale hajp to żadne zawody/wyścigi/konkurencja, nie traktuj też tak życia, polymerase.
Tak ładnie zdanie :) ja generalnie już z hajpem to się powoli żegnam w sensie, testowanie dragów itp itp. Ja już swoje tutaj zrobiłem i potestowałem to co chciałem - czyli w tym temacie jestem 'spełniony'.
No ale opio lubię bardzo XD Kurwa szkoda że zbanowali mi tego f-fenta... ; / ; / : (
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.