nic kurwa nie bierz przez 3 miesiące... po prostu przygotujsie przez te poprzednie miesiace.ą dlaej juz twoja droga zycia.
Dobrze jest wychodzić lub wybiegać lęk, zająć się jakąś nieskomplikowaną pracą fizyczną, albo chociaż lekkim rozpierdolem - krzyk, kopnięcie, uderzenie, skok, skok, fatality.
Można też wkręcić się w rytuał parzenia melisy, gotowania wywaru z maku lub wybrać spokój instant - w postaci benzodiazepin lub neuroleptyków - a tych jest mnóstwo do wyboru.
mwian pisze:Dzięki za zrozumienie problemu i pomoc. Póki co biorę magnez i wit b6 żeby na pewno mieć to w normie. Wolałbym jednak coś łatwiej dostępnego, bo nie chce z lekarzem rodzinnym o tym gadać itd.., coś dostępnego jak np. DXM ale to raczej nie pomoże...
Ja polecam jeszcze aromaterapię, kąpiele z olejkiem lawendowym albo podgrzewanie olejku w kominku aromaterapeutycznym. I wspomniany wyżej kozłek lekarski, może Neospasmina?
Teraz jest wiosna, dużo spacerów w ciągu dnia i czerpanie ze słońca też może pomóc. No i czekolada, kakao!
Ale ja jestem staromodna, co ja polecam, ja się nie znam.
Co byście polecali na nerwicę na dzień? Zależy mi na czymś lekkim, żebym nie chodził zmulony. Chodzi jedynie o te zaciskanie zębów. Skoro doksepina w takiej dawce działała, to nie potrzebuję nic wielkiego (i serio mam powody, żeby jej nie brać). Tak więc dla miłej odmiany proszę o coś delikatnego i w miarę możliwości taniego (czy refundowanego nawet, mam recepty z "P"). Może tak na te kilka dni (myślę, że tydzień czy dwa góra dopóki sprawa się nie wyjaśni) jakieś benzo? Tylko coś co dostanę u rodzinnego nie mając dobrej bajery. Jakieś najsłabsze, lub jedno ze słabszych. Tolerancji praktycznie nie mam, więc to nie będzie problemem. Mniejsza o uzależnienie, tym się nie przejmujcie. Po tygodniu nie wpadnę, skoro po mocniejszych benzo z rok temu przez ~miesiąc było ok.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.