- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Wczoraj testowałam też NEBa. Pierwsza kreska, godz. 14 (125 mg), druga przed 19 (60 mg), ostatnia około 22 (65mg). Efekty to kolejno: po 1. kresce : podniesiony nastrój, większa chęć rozmowy i bardzo nachalna, męcząca stymulacja i mocny wjazd na serce; po 2. kresce: na początku zjazdu, identyczne działanie; po 3 kresce: zniesienie nachalnej stymulacji. W trakcie działania NEBa cały czas czułam dziwny niepokój, przeplatany momentami, które opisałabym jako bardzo podobne do efektów bufedronu. W zasadzie głównie dominował wjazd na ciało, przede wszystkim serce.
Chłopak, który przyjmował te same dawki, mimo obecnie zerowej tolerancji, nie odczuł nieprzyjemniej stymulacji, określił to mianem "klasycznego przy ketonach" zwiększenia energii. Dominowały u niego pozytywne skutki. Kolejne kreski były umotywowane typowym ciśnieniem na dorzutę przed zbliżającym się zjazdem.
Pierwsza w nocy: sniff 125 mg 3-MMC i 40 mg pentedronu (na głowę). Efekty, które opisałam trzy posty wyżej były odczuwalne JUŻ po około 5 minutach i zmieniły mój stan o 180 stopni.
Jak wg was to się stało? Byłabym skłonna wnioskować, że działanie NEBa nałożyło się na 3-MMC (i zdominowało), ale odczuwałam je praktycznie od początku jako zjazdowe i po prostu męcząco stymulujące.
jeśli chodzi o zjazd, to około 6 rano poczuliśmy lekkie zmęczenie i spadek nastroju, ale nie do depresji tylko do obniżonego nieznacznie samopoczucia.
primum non nocere
mar74 pisze:Czy 3-fa lub 4-fma wydłóży działanie 3-mmc?
wit pisze:KingOfTheJungle pisał tu "chodzą słuchy, że MPA się dobrze z 3-mmc dogaduje". Chodzą też słuchy, że MPA jest inhibitorem MAO więc chyba należy być ostrożnym przyjmując te substancje razem. Czy ktoś może potwierdzić, że brał to i czuł się dobrze?
To samo pytanie właściwie tyczy 3-FA.
Mixowałem.
Na działające 6-APB wrzuciłem 3-MMC. (błąd, powinienem jeść tak, by nałożyć peaki)
Z powodu braku oczekiwanych efektów wciągnąłem 4-emc'a...
...więc niestety nie mogę wypowiedzieć się obiektywnie na temat połączenia.
Generalnie nic poważnego mi się nie stało, więc spróbuj i opisz. :-p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.