Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Działanie nie jest typu: "ŁOOO MEGA PIZDA ODLOT AAAA!!! JESTEM BOGIEM!!!!"
Nie czuję żadnej sztuczności działania, podniesione samopoczucie, nie jakaś euforia, pobudzenie nie jest nachalne, układ krwionośny sobie pracuje normalnie. Uwielbiam tę substancję od pierwszego razu!
Tak w kwestiach formalnych to moja tolerka na stimy jest ani nie niska bo niska już chyba nigdy nie będzie ze względu na przeszłość, ale od roku, dwóch raczej nie mam styczności ze stimami.
Działanie podobne do amfetaminy dobrej jakości(miałem okazję próbować raz w życiu praktycznie czystej).
Bardziej taka do posiedzenia przed kompem jak sie ma nanim prace jakies. Niewiem jak na innych ale na mnie mieszanie z alkiem niedaje ze moge wypic niewiadomo ile. Raczej nie ocuci pijanego. Bardziej rekreacyjne jest 2fa
Miałem po tym ostrą kardio zwałe serducho napierniczalo mocniej i do tego arytmia. Przez caly dzien wzielem okolo 250mg. I zasnolem o 4.00 ale budzilem sie co jakis czas.
Sama substancja ma dzialanie raczej 'pracownicze' niz rekreacyjne (chociaz w mixach z np. 3-MMC pokazuje pazur). Niskie dawki dzialaja jak male dawki amfetaminy - clear head, skupienie, motywacja i duzo pomyslow. Dorzucanie (duza chec) konczy sie za ok. 3 razem, pozniej nie ma juz sensu, bo dorzutki daja same negatywne efekty. Za to duze dawki solo dzialaja dosc prospolecznie - wlacza sie gadatliwosc i duza chec do rozmow.
2-FMA nadaje sie do pracy (jednak trzeba pilnowac dawek) lub do mixow jako stymulant.
Sniff nie jest wcale taki zly - przyjmowalem tylko ta droga i wcale nie bylo tak zle jak niektorzy opisywali, bez wiekszego bolu, chyba niektorzy sa strasznie delikatni.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.