Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 301 / 43 / 0
02 stycznia 2019UJebany pisze:
@04pain
Według mojej strony z miksami leków można łączyć DXM z akinetonem. :tabletki:
mozesz podac link na pw? To samo pytanie tylko ze z kwetiapina, ale mysle ze sam znajde odp z racji popularnosci obu substancji
02 stycznia 2019Dersu Uzala pisze:
Ciekawe tylko po co. Pewnie będzie większy nieogar i rozjebana koordynacja ruchowa.
Akineton biore do stalego zestawu lekow, ten mix nie ma na celu wzmacnianie czy urozmaicanie czego kolwiek
  • 1893 / 182 / 0
Z kwetiapiną na bank większa sedacja.
  • 8103 / 909 / 0
Ja zażywam akineton retard 4 mg i nie czuje, ze go biorę.Żadnej zamuły czy pobudzenia, jakbym brał placebo. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3455 / 1121 / 0
02 stycznia 201904pain pisze:
Można mixować z DXM?
Ja bym z kolei nie radziła, ryzyko psychotyczno-delirycznych akcji. Ja po 4mg biperydenu dziennie to dostawałam niesamowitego rushu, ostrej paranoi albo telepki. Lekarze odradzają długotrwałe branie tego, nazwijmy to precyzyjnie - gówna. Jednak jak ktoś ma silne dyskinezy, albo akatyzję uniemożliwiającą funkcjonowanie to może i jest wskazane, ale krótkotrwale, bo jak sobie łykasz jak cuksy ileś lat to jest szansa, że schodząc z tego wykręcisz niezłego twista trwałych dyskinez późnych.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3406 / 534 / 0
Sam akineton tak fajnie też działa ?

Czy mój piękny stan jest od mixu halo + akineton ?.

Tak mógłbym się czuć cały czas ;)

Fuzja - 909

Ale wyjebista substancja, długi okres półtrwania, cały dzień z bananem na ryju, coś w stylu łagodnego giebla tylko bez wirnika w głowie itp. Muzyka wchodzi błogo.

Trudno dostępna w aptekach ? Bo być może będę miał kiedyś recke.

A na detoksie do piguły poszedłem opowiadać mój stan xd na pewno mnie jutro też poczęstuje (jak chuj...xd)
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3455 / 1121 / 0
Bardzo bieda drug, na oddział w sam raz ;-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 8103 / 909 / 0
Dodam, ze Retardy tak nie działają.Jak brałem 2 mg zwykłej tabletki to czułem coś na styl benzo nasennych, takie zamotanie, senność.
W wieku lat piętnastu
  • 10 / / 0
Orientuje się ktoś czy przy mixie 2 akinetonów 2mg i mj mogą występować jakieś niepożądane skutki?
  • 600 / 109 / 0
Nasili się suchość w ustach poza tym to chyba jakiś większych interakcji nie ma ale tu lepiej żeby jeszcze ktoś się wypowiedział. Tak z ciekawości po co taki mix ?
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 8103 / 909 / 0
19 czerwca 2019ZeroOsiem pisze:
Orientuje się ktoś czy przy mixie 2 akinetonów 2mg i mj mogą występować jakieś niepożądane skutki?
Nie.Możesz brać Biperyden i palić :liść:
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.