Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Był kiedyś taki eksperyment, w którym dano szczurom nieograniczony dostęp do opio i kokainy. Te od opio ćpały tylko tyle żeby się ujebać, a te od kokainy zdychały z przedawkowania. To cała natura stymulantów.
Także jak już chcesz ćpać, bo inaczej sobie nie radzisz, to chociaż bądź szczery wobec siebie, jeżeli mogę tak to ująć, a zażywanie 20 czy tam 30mg mety włóż między bajki.
Inna sprawa, że efekty stosowania pozostaną przez jakiś czas. Mam na myśli negatywne efekty. Uszkodzenia systemu nerwowego, chory sposób interpretacji rzeczywistości, ubytek wapnia w kościach i zębach, nadwyrężona wątroba, gorsza praca nerek. Naprawdę nie warto. To mija, jednak wymaga przynajmniej kilku tygodni abstynencji.
Przede wszystkim musisz wiedzieć, że łatwiej przywrócić poprawne funkcje biologiczne organizmu. Natomiast nauczenie się radzenia sobie na co dzień z trudnymi sytuacjami to inna bajka. Potrzeba więcej czasu na poskładanie własnej osobowości.
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
mozesz wziąść ta meth ,przestaniesz byc geniuszem staniesz się zwykłym człowiekiem, a kto wie moze nawet kretynem.
A tak na poważnie; widzac jak bardzo juz teraz jestes nakręcony na tą metę,jest taka możliwosć ze po wzięciu jej zmieni Ci się myslenie na jeszcze bardziej w kierunku "Hej jakie to zdrowe" ja tak miałam z fetą parę lat temu .Tyle ,że u mnie przed spróbowaniem jej było myślenie pod tytułem "to jest syf,narkotyki,blee" po wzięciu jej tak samo jak ty uważałam że branie małych dawek jest zdrowe bo przeciez :" W Stanach leczą tym ADHD" I tez wydawało mi się ,że wszystko kontroluje.Tyle ze zaczynał się zjazd i trzeba bylo wziąść jescze kreskę taka nadprogramowa.Potem za 5 godzin znowu się zaczyna spadek więc już " z rozsądku" zaczynało się picie red buli,tusipektu.. nastepny dzień i tygodnie tak samo i zawsze jakaś nadprogramowa kreska była .W moim przekonaniu ,wówczas 17 latki ,tusipekt byl zdrowy bo byl z apteki ,a wszystko co z apteki to zdrowe ,alkohol zdrowy bo angielska krolowa pije codziennie i dozywa prawie setki,red bul zdrowy bo można go kupić w samie, amfetamina tylko troszeczkę niezdrowa jak sie przesadza (czyli bierze wiecej niz gram na raz-tak sądziłam) ,ale mozna ją brac codziennie bo W AMERYCE tak robia i biora ja przecież nawet na odchudzanie a my Polacy głupi naród nic przeciez nie wiemy-takie dokładnie było moje myslenie.
gdybym wsiadła do wehikułu czasu i cofnęła bym się do przeszłości pierwsze co bym zrobiła to znalazła młoda siebie i pierdolnęła sobie mocno w ten glupi pusty łeb:) (dopiero potem ewentualnie wręczyla numery totolotka)
Ludzie leczą się ze skutków metamfetaminy latami a ty chcesz to brać codziennie na depresję..Brak słów po prostu.Uwierz albo nie ,metamfetamina to nie metkat to nie pseudoefedryna ani nawet nie amfetamina.To gownienko przypierdala mocniej i szybciej niż wszystko inne.Pewnie i tak dostaniesz jakis rozrobiony syf więc może istnieje mała szansa ,że się tak szybko nie uzależnisz,ale mimo wszystko pomysl brania tego codziennie jest bardzo głupi .
PS> załóżmy że stymulanty faktycznie nie zrobiły by Ci żadnej szkody jesli chodzi o mózg a może nawet poprawily twój stan (ale nie mówię tu o mecie ani fecie,o nich w ogole zapomnij) ale musisz brać pod uwagę też ,że one mocno szkodzą sercu.
daj znac co zdecydowałeś
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
* Powód to potrzeba szybkiego nauczenia się w patowej sytuacji oraz w eksperymencie.
Nie wiem po co sprawdzać to oczywiste ze się nauczysz, no chyba że ta druga osoba też sobie zaćpa i się zagadacie.Nie wiem po co piszę w tym temacie,dla Ciebie nie ma już ratunku,widac musisz porządnie po dupie dostać.Powodzenia.
I na naukę to lepiej metkat niż meth jesli już.
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.