ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
czy bylby ktos w stanie opisac roznice w dzialaniu 5apb a 6apb?

Bo wedlug mnie dzialaja praktycznie tak samo ale 5apb testowalem tylko raz i to w malej dawce...
  • 2428 / 90 / 0
To chyba nie było 5-APB :P bo różnica w działaniu jest bardzo wyraźna
primo - euforia jest mniejsza i to dość mocno
5-APB ma dość odczuwalną stymulację gdzie 6-APB niektórych wręcz rozleniwia
muzyka brzmi przecudnie prawie jak po 25D-NBOMe
Nie ma żadnego zjazdu i zaraz jak zejdzie pizda możesz iść spać %-D
No i oczywiście mniejsze dawkowanie :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 5 / 0
a jak to jest, jeśli by się chciało uskutecznić jakieś seksualne wyuzdania z ewentualną dorzutką a-ppp i zajaraniem, ogólnie jeśli chodzi o wieczór kręcący się wokół łóżkowych uciech - lepiej to 5 czy może 6 albo może mieszanka 5 i 6 ? Chodzi mi bardziej o nakręcenie stymulantowe z podkręconym odczuwaniem, niż o samo rozleniwienie i skończenie po półtorej godziny czy cos. Nie kosztowałem ani 5 ani 6, ale wole (nie tylko do łoża) coś dopaminergicznego niż sero. co byście rekomendowali?
  • 2428 / 90 / 0
to se kurwa gjebla kup... a tak poza tym to ten temat ma raptem 7 stron... przejrzyj go najpierw i dopiero potem zadawaj pytania...
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 5 / 0
take it easy ;) temat znam na pamięć, ale tak naprawdę, wynika z niego kilka sprzecznych rzeczy - najpierw podejrzenia co do jakości sortu, a potem jednych zagina 120 innym 300+ słabo wsiada, nikt nie wspomina o tolerce, nie ma bezpośrednich porównań bez tolerancji. jedyne co uważam za racjonalne w tej dziedzinie, to to, że na różnych może różnie działać, a nawet w tych samych dawkach na te same osoby innym razem działa nieco inaczej [to akurat głównie podejrzewam z analogii z 6-apb].
Tak naprawdę, to chciałem akurat Ciebie Bigosie konkretnie spytać, bo czytałem Cie dużo w 6-APB i nieco tutaj, i wydaje mi się, że akurat możesz po pierwsze mieć więcej doświadczenia z tym, a po drugie, w niektórych dziedzinach masz podobne odczucia jak ja, więc Twoja opinia wydaje mi się dość akuratna jak by co :)

btw. gblow i ghabów nie popijam
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2011 przez molasar, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
No te posty z pierwszych stron z dawkami +300mg to pomiń...
Mi sie 5`tka bardziej podoba niż 6`tka ale to kwestia gustu.
Ale co do pytania to dalej jestem przy GBL... zapomnij tym że to rozpuchol bo to jest to czego szukasz ;]
  • 1198 / 8 / 0
ile musialbym wszamac 5-APB jezeli szostka robi ladnie przy dawce 200mg dopiero ?
  • 2428 / 90 / 0
Okolice 130mg pewnie gdzieś tak , chociaż kwestia tego czy te 200mg 6-APB to dobrego sortu... czy niedobrego %-D
  • 1198 / 8 / 0
wszyscy chwala ten sort, ale nie bede pisal od kogo ;]. 6 to kaprysna substancja ponoc, moze 5 bedzie bardziej przewidywalna.
  • 18 / / 0
jaka może być dawka progowa na osobę podatną przy okazji dobrego sortu? 50 mg?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.