ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
czy bylby ktos w stanie opisac roznice w dzialaniu 5apb a 6apb?

Bo wedlug mnie dzialaja praktycznie tak samo ale 5apb testowalem tylko raz i to w malej dawce...
  • 2428 / 90 / 0
To chyba nie było 5-APB :P bo różnica w działaniu jest bardzo wyraźna
primo - euforia jest mniejsza i to dość mocno
5-APB ma dość odczuwalną stymulację gdzie 6-APB niektórych wręcz rozleniwia
muzyka brzmi przecudnie prawie jak po 25D-NBOMe
Nie ma żadnego zjazdu i zaraz jak zejdzie pizda możesz iść spać %-D
No i oczywiście mniejsze dawkowanie :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 5 / 0
a jak to jest, jeśli by się chciało uskutecznić jakieś seksualne wyuzdania z ewentualną dorzutką a-ppp i zajaraniem, ogólnie jeśli chodzi o wieczór kręcący się wokół łóżkowych uciech - lepiej to 5 czy może 6 albo może mieszanka 5 i 6 ? Chodzi mi bardziej o nakręcenie stymulantowe z podkręconym odczuwaniem, niż o samo rozleniwienie i skończenie po półtorej godziny czy cos. Nie kosztowałem ani 5 ani 6, ale wole (nie tylko do łoża) coś dopaminergicznego niż sero. co byście rekomendowali?
  • 2428 / 90 / 0
to se kurwa gjebla kup... a tak poza tym to ten temat ma raptem 7 stron... przejrzyj go najpierw i dopiero potem zadawaj pytania...
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 5 / 0
take it easy ;) temat znam na pamięć, ale tak naprawdę, wynika z niego kilka sprzecznych rzeczy - najpierw podejrzenia co do jakości sortu, a potem jednych zagina 120 innym 300+ słabo wsiada, nikt nie wspomina o tolerce, nie ma bezpośrednich porównań bez tolerancji. jedyne co uważam za racjonalne w tej dziedzinie, to to, że na różnych może różnie działać, a nawet w tych samych dawkach na te same osoby innym razem działa nieco inaczej [to akurat głównie podejrzewam z analogii z 6-apb].
Tak naprawdę, to chciałem akurat Ciebie Bigosie konkretnie spytać, bo czytałem Cie dużo w 6-APB i nieco tutaj, i wydaje mi się, że akurat możesz po pierwsze mieć więcej doświadczenia z tym, a po drugie, w niektórych dziedzinach masz podobne odczucia jak ja, więc Twoja opinia wydaje mi się dość akuratna jak by co :)

btw. gblow i ghabów nie popijam
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2011 przez molasar, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
No te posty z pierwszych stron z dawkami +300mg to pomiń...
Mi sie 5`tka bardziej podoba niż 6`tka ale to kwestia gustu.
Ale co do pytania to dalej jestem przy GBL... zapomnij tym że to rozpuchol bo to jest to czego szukasz ;]
  • 1198 / 8 / 0
ile musialbym wszamac 5-APB jezeli szostka robi ladnie przy dawce 200mg dopiero ?
  • 2428 / 90 / 0
Okolice 130mg pewnie gdzieś tak , chociaż kwestia tego czy te 200mg 6-APB to dobrego sortu... czy niedobrego %-D
  • 1198 / 8 / 0
wszyscy chwala ten sort, ale nie bede pisal od kogo ;]. 6 to kaprysna substancja ponoc, moze 5 bedzie bardziej przewidywalna.
  • 18 / / 0
jaka może być dawka progowa na osobę podatną przy okazji dobrego sortu? 50 mg?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.