Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 343 / 3 / 1
czy kodeine da sie zmiksować z DHC? czy ma to sens podobny do miksowania masła z margaryna? :-D
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 583 / 6 / 0
th0
lek zaliczany do najstarszej grupy klasy leków przeciwhistaminowych (jeden z pierwszych leków I generacji - antagonista receptora H1) o działaniu nieselektywnym na receptor H1, wykazuje również właściwości dopaminolityczne, cholinolityczne, adrenolityczne i antyserotoninowe.

raczej sie nie lubi z kotem ze wzgledu oddzialywania na dopamine
  • 811 / 5 / 6
wicknesss pisze:
czy kodeine da sie zmiksować z dhc? czy ma to sens podobny do miksowania masła z margaryna? :-D
Nie ma sensu.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 1 / 0
robiłem dwa razy taki mix ze pierw tramadol i za 30 min konkretnie kode dorzucałem , ale uważam że to strasznie mocniej nałóg rozwija bo kiedy już mi tego braknie i mam brak kasy i siedzę w że tak powiem czarnej dupie to zamienia się to totalnie w paranoje, a cóż ja mogę się zwierzać bliskim skoro tradycyjnie zostanę podsumowany tym co to ja nie robię w swoim życiu . No co ja robię ? testuje i degustuje :-D
Ale to jeszcze można ogarnąć , trochę no nie trochę ale w huj powiem że się czułem w czarnej dupie kiedy mi opium zabrakło to się PST ratowałem, który już i tak nie zadowalał uczuć opioidowych jak to ;d
  • 62 / 1 / 0
lubię do kodeinki wypić kilka piwek i przypalić buszkiem do tego, albo zarzucić kodeinkę plus alpra. najlepiej mi się komponuje kodeina właśnie z piwkami. czuję się wtedy fajnie rozluźniony, oczywiście piwek nie za dużo - tylko kilka. polecam.
  • 268 / 5 / 0
mam flukonazol, luminal aka fenobarbital i 150mg kody, jak to wykorzystać, żeby w miarę można było się tym nacieszyć?

edit. bez plerdolenia i czekania stworzyłem pył z paki thiocodinu, 2x100mg flukonazolu i 1x100mg fenobarbitalu, teraz możecie mnie besztać za zmarnowanie materiału albo co tam chcecie ;)
Ostatnio zmieniony 21 maja 2013 przez kosmiczny kompost, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 26 / / 0
Od jakiegoś roku, prawie za każdym razem mieszam kode z trawą/haszem. Jakoś po godzinie, od zarzucenia thio łapie kilka chmur i po chwili chwili czuje oczekiwany efekt, błogostan + przyjemny pól sen/nie ogar, i przez dłuższa chwilę jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, choć to fałszywe szczęście to mimo wszystko cieszy. Teraz gdy wezmę kode a nie zapale, czuje pewnego rodzaju "niedosyt", czasem nawet dziwny rodzaj "smutku".
  • 1492 / 23 / 0
Ja natomiast mieszam wszystko ze wszystkim, zazwyczaj w następującej konfiguracji:

hydroksyzyna 75 mg i/lub Cyteryzyna 30-40 mg -> Bromazepam 18 mg lub diazepam 50 mg -> wyekstrahowane 750 - 900 mg kodeiny mieszam z setką Grejpfrutówki i wypijam haustem -> czekam 10 minut (ani minuty dłużej, ani minuty krócej) i wychodzę zapalić papierosa, a gdy wracam, mam już bombę, że hej. -> Później, po około 30 minutach, idę na kilka buchów -> po buchach sączę piwko.

To jest mój idealny miks, który stosuję co najmniej raz w tygodniu, ku chwale bogom wiecznego upojenia.
  • 791 / 7 / 0
ta hydroksyzyne moglbys lykac 10 min po kodzie. zobaczysz jaka roznica
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 115 / 3 / 0
brakuje mi w tym miksie baclofenu.
Uwaga! Użytkownik lazarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.