Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 2 / 0
Jakim kurwa sposobem 25mg i 25mg dorzucone godzinę później zjedzone w środku kilkudniowego ciągu na MAMie nie dało mi kurwa zadnych wizuali i tylko lekkie sklejanie sie z kanapa po 4 kurwa jebanych miesiach przerwy od psychodelików?!?!?!?! Chyba zrobie se teraz ze 2 lata przerwy i zaczne psajko z dysjo łączyć w wysokich dawkach bo coś nic działac nie chce na mnie. Wczoraj dla przykładu wjebałem ze 40 5meomipta + 20 tego hodeta to tak samo trochę lepiej umyslowo bo kannabinoid tak nie wyławial wszystkiego.
  • 3900 / 242 / 13
ożeniony sort? Zepsuta lub niedokładna waga?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 153 / 2 / 0
Laska wyjebana z kapci kompletnie przy 25mg, poza tym od naszego kochanego venda sorcik wiec raczej watpliwie. Ale fajne bzdety gadała;d;d;d Te pokoje to jak 2 zupelnie inne swiaty o jaaa o jaaaaa;p A ja czułem tylko takiego gluta tryptaminowego w mózgu. Może lekko popierdolony obraz ale tak jakby zbufowany astygmatyzm zamiast wizuali. Stwierdzam, że ja jestem jednym z tych po prostu, którzy muszą mieć mocno bo sobie wczesniejszymi tripami i dawkami przesadzanymi narobili bzdeta w czabanie;d aaa jeszcze było 100mg dpt wciagniete na nastepny dzien tez ni chuja nawet nie poczulem na sercu xd a MAMa do tego palilem xd Myśle także, że jednorazowe wzięcie mianseryny w ilości 30mg miesiąc przed tripem nie miało znaczenia zbytniego;p A wagi nie posiadam, jeszcze chyba w życiu nie nie posypalem na oko xd Ale jak kreski sa trochę nierowne to biere tą "większą", wiec za male dawki to raczej nie to.
  • 3900 / 242 / 13
A wagi nie posiadam, jeszcze chyba w życiu nie nie posypalem na oko xd
No to wkońcu jak? Piszesz, że nie ma wagi i na oko nigdy nie sypiesz.... To jak to dzielisz, roztwór? Jesteś pewien, że wendor nie dosypuje gratisu, albo nie wysyła niedoważonych torebek? Masz świadomość, że nawet dzieląc na oko te próbki mogą się różnić masą o 100% mimo wrażenia, że są równe?

Aaa no i z tego co piszesz to masz grubo mentalnie tylko brak wizuali tak? Jeśli tak, to jest to normalne - niektórzy tak mają - też rzadko kiedy mam wizuale (po jakichkolwiek psychodelikach w średnich i małych dawkach), ale sfera mentalna jest na najwyższym poziomie.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 322 / 2 / 0
@up.
nie nie posypałem
czyli z oloxnskiego na nasze "nie zdarzyło się tak, bym sypał inaczej niż na oko" :)
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 266 / 19 / 0
nie czytałem co prawda dokładnie całego wątku, ale natknąłem się na sugestie, jakoby ho-det miał większy potencjał niż bratnie 4aco czy homet.
Po zaaplikowaniu swojemu szczurowi laboratoryjnemu ok 60 mg i.v. mogę stwierdzić, że substancja ma ogromny potencjał, ale absolutnie nie zmiotło go to jak 45mg 4aco podane oralnie, co rezultowało lekko psychotycznych "bad" tripem. Ośrodek pamięci szczurek ma już mocno przysmażony, dlatego muszę dać mu odpocząć, napiszę tyle, że halucynacje pojawiały się jeszcze kilkanaście godzin po ingestii (choć już przy zamkniętych powiekach) i należały do najciekawszych, jakich uświadczył, obce istoty włączywszy.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 451 / 14 / 0
@up
nie żebym się czepiał ale wątek ma 7 stron %-D ,dużo czytania to to nie jest %-D
powiedziałbym że potęcjał substancji w dużej mierze zależy od osoby , są tacy co po 2c-d przeżywają trip życia a inni po LSD , zależy , co nie zmienia faktu że 4-HO-DET jest bardzo ciekawą tryptaminą i z pewnością warto ją "badać". takie pytanie brałeś już mniejsze dawki 4-ho-deta czy tak na pierwszy raz zajebałeś 60mg iv ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 181 / 3 / 0
Mam pytanie, jaki jest potencjał imprezowy tej substancji? W sensie czy 15mg oralnie nada się na impreze w klubie z klimatyczną muzyką? Dodam, że po dawkach 20mg 4acodmt lub hometa, miałem zawsze banie nastawioną raczej na siedzenie bezpiecznie w domu. Alternatywą jest 100mg 5-mapb, ale wiem, że 15mg tej tryptaminy nie da mi żadnego głębokiego tripa, a może akuratnie byłoby na imprezę :D
  • 343 / 8 / 0
Weź lepiej tego benzofurana skoro nie wiesz jak na Ciebie podziała taka dawka etocyny bo ja tym bardziej nie wiem. Wiem jak podziała na mnie...
  • 181 / 3 / 0
W sumie racja, ale jakby ktoś miał doświadczenie z taką dawką lub okolicznościami, to bardzo chętnie bym poczytał ;-)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 19:19:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770232692'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.