Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 2 / 0
omega_91 pisze:
zylenikum pisze:
pamiętajcie żeby nigdy nie przekładać dragi ponad uczucia :#: np. miłość, przyjaźń itp bo naćpać można się zawsze ale odzyskać utraconą miłość , przyjaźń to już nie jest takie łatwe niestety . :-( .
to akurat jest indywidualna sprawa , każdy ma inny system wartości .
Owszem.
Wybór zaćpanego modelu życia niesie za sobą konieczność rezygnacji ze zdobyczy "cywilizowanego człowieka", ale że dzisiaj "cywilizowane" jest to, co kiedyś jeżyło ludziom włosy na głowie, nie ma chyba jakiegoś wielkiego problemu :-) Nie mam na myśli rozwoju technologii, tylko nowych, "cywilizacyjnych" zdobyczy moralnych, obyczajowych.
  • 1558 / 18 / 0
naćpany człowiek zaczyna pojmować rzeczy których normalni ludzie nigdy nie pojmą.
  • 305 / 2 / 0
omega nie pierdol że w Twoim systemie wartości dragi są wyżej od takich uczuć jak prawdziwa miłość...!!!
  • 509 / 2 / 0
Beif pisze:
naćpany człowiek zaczyna pojmować rzeczy których normalni ludzie nigdy nie pojmą.
Na przykład. I to jeden z powodów fanatycznej nagonki na "narkotyki" a także powód, dla którego pootwierali nam sklepy z mieszankami.
Służby.
  • 343 / 3 / 0
ogar pisze:
omega nie pierdol że w Twoim systemie wartości dragi są wyżej od takich uczuć jak prawdziwa miłość...!!!
Nie pierdole tak :) poprostu dla każdego to jest sprawa indywidualna , ja np prawdziwej miłości nie odczułem . Za to zawiodłem się kilka razy na tym ,że sam bezgranicznie zaufałem i chciałem dać od siebie miłość,ciepło,troskę .
Wiem, trafiłem na nieodpowiednie osoby , ale chÓj z tym . Narazie nie garne się wcale do "prawdziwej miłości" . lol .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1558 / 18 / 0
A wiesz co mnie wkuriwa? że taki 18latek pójdzie, kupi sobie mieszanke i spali z 14 letnim bratem, dobra, jebać to. Chodzi o to że ja SAM dochodziłem do tego co i jak, a oni mają to na tacy, jeszcze jakieś kokogówno itd. nie pojmuje nic albo jestem pierdolnięty, nie wiem.
  • 509 / 2 / 0
Beif pisze:
A wiesz co mnie wkuriwa? że taki 18latek pójdzie, kupi sobie mieszanke i spali z 14 letnim bratem, dobra, jebać to. Chodzi o to że ja SAM dochodziłem do tego co i jak, a oni mają to na tacy, jeszcze jakieś kokogówno itd. nie pojmuje nic albo jestem pierdolnięty, nie wiem.
Doskonale Cię rozumiem; swego czasu bardzo często rozmawialiśmy w ekipie przy tym czy owym (średnia wieku ekipy 21lat) na temat różnic między "nami" w "ich" obecnym wieku, a nimi - niestety, nasi młodsi koledzy - chociaż w przypadku większości liczącego się [H] to raczej "nasze dzieci" / "nasze młodsze kuzynostwo" - niewiele mają wspólnego z naszym młodzieńczym heroizmem, za to jotpe na całe sto procent! ;]
To miot cyborgów plemienia pał.*
  • 2632 / 37 / 0
Laska W124 pisze:
Beif pisze:
Doskonale Cię rozumiem; swego czasu bardzo często rozmawialiśmy w ekipie przy tym czy owym (średnia wieku ekipy 21lat) na temat różnic między "nami" w "ich" obecnym wieku, a nimi - niestety, nasi młodsi koledzy - chociaż w przypadku większości liczącego się [H] to raczej "nasze dzieci" / "nasze młodsze kuzynostwo" - niewiele mają wspólnego z naszym młodzieńczym heroizmem, za to jotpe na całe sto procent! ;]
To miot cyborgów plemienia pał.*
Jebać mode na JP!!!JJP!!!na kurwa 101,99% :finger: jebac firme,lady gage,hann'e montane,biebera i inne gowno co bzdury i komercje zawiera.Sluchajcie dzieci tylko EminemA,tera to sie kurwi nawet peja! :moody: :finger:
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2010 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 509 / 2 / 0
Raul Duke pisze:
Jebać mode na JP!!!JJP!!!na kurwa 101,99% :finger: jebac firme,lady gage,hann'e montane,biebera i inne gowno co bzdury i komercje zawiera.Sluchajcie dzieci tylko EminemA,tera to sie kurwi nawet peja! :moody: :finger:
Kurwi, czy nie kurwi - wybitny raper z niego nie jest.
Firma jest jednak nieco innym zjawiskiem, niż wspomniana Gaga (swoją drogą, "Lady Gaga ma skłonności do kokainy") czy Bieber - Firma to nasz regionalny problem, a Bieber (patrz: pewna strona z komiksami) to jakaś gigantyczna operacja Służb.
Przewaga zaćpanego nad trzeźwym polega np. na tym, że wie się o takich rzeczach.
  • 2632 / 37 / 0
A czy ja kiedykolwiek wspomnialem ze to to samo? nie,napisalem tylko ze wszystko gowno zatruwajace wasze biedne mozgownice,robia wam pranie mozgu i nawet tego nie widzicie,to wszystko bylo ustawioneEEEEEE! Ehhh naćpałem się.... :-| :retarded: :ugeek:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.