Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 91 / 0
Puder ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Co do pudru: czytałem, że jako NEB w pudrze sprzedawany był 4-MeMABP.
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 91 / 0
NEB jako 4-MeMABP czy 4-MeMABP jak NEB ? zarzuć linkiem jak możesz ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 10 / 0
ale ogólnie podsumowując wszystkie za i przeciw jest lepszy niż normalny bufik czy nee ?
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 1513 / 26 / 0
W wysokich dawkach daje świetne uczucie "wyjebania" co na bufie wychodziło mniej przyjemnie, długa stymulacja potem to plus jak zostaje praca minus jak chcesz iść spać po mniej niż 10 godzinach od wrzucenia. Plusem jest na pewno brak takiego ciśnienia na dorzucanie.
Który lepszy?
Zależy od tego do czego chcesz go użyć i na jaki czas - podobne ale neb wydaje mi się naturalniejszy w działaniu. bufa wolę na częstsze wspomaganie NEB to już cięższa artyleria.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1 / / 0
Resident Scumfuck pisze:
ale ogólnie podsumowując wszystkie za i przeciw jest lepszy niż normalny bufik czy nee ?
NEB dostałem jako gratis właśnie do bufedronu. Z mojego doświadczenia wynika, że na pewno nie jest od niego lepszy do nauki (etylobufedron powodował u mnie o wiele większą dezorientację niż sam buf). Zapodałem dwukrotnie około 60-70 mg sniffem (godzina 16, później 20). Miałem problemy z zaśnięciem nawet 6 godzin później. Zaznaczam, że tak mocne działanie mogło być wywołane jakąś specyfiką mojego organizmu.

PS Witam na forum!
Uwaga! Użytkownik NordeFub nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
Ja tam zapodałem 250mg po godzinie 150mg i czułem się jak na dobrej amfetaminie. Duża stymulacja ale nie taka lipna jak np po ethcacie tylko naprawde przyjemna wsam raz do roboty albo zeby polatac po miescie i pozalatwiac sprawy. Eufori nie odnotowalem,co najwyzej ekscytacje. 9 Godzin od pierwszej dawki walnelem 6 browarow i dopalilem UR-144 i zasnelem jak dziecko
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 69 / / 0
Mam takie pytanie czy ktoś z was też miał problem ze snortowaniem tego NEB'a w postaci sklejającego się pudru? Ostatnio przy zamówieniu etylofenidatu dostałem 1g w gratisie. I podczas podania klamkowania od razu sypie się do gardła, przez co długo utrzymuje się nieprzyjemny gorzki smak w gardle :| Ogólnie na mnie i innych badaczy działa jakoś dziwnie, czasem pobudzi czasem nie, na innych badaczy raczej rozluźniająco i tak jakoś zwalniająco, jakby po jakimś słabym 3,4 dmmc :P Miał ktoś tak?
  • 562 / 55 / 0
hej zamowilem neb [ze sklepu - surv] i dostalem taki jakby puder raczej nie krysztalki , sa tez grudki, ktos mial z takim stycznosc prosze o opinie
  • 264 / 2 / 0
Miałem. Działanie jak najbardziej w porządku. Ale nie miałem styczności z inną postacią tej substancji.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).