Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lydia »
no i zjadłam i zyje. i chce jeszcze raz ;]
kumpel trzy dni na bieluniu jechal i tez zadowolony d;

suchota jak po pokrzyku. wkurzajace. ale poza tym, to nie jest zle (;
w sumie zjdalam tlyko pol szyszki na wpol dojrzalej. ok 4 lisci i herbatke z dwoch lisci. wiecej grzechow nie pamietam.
ogolenie bylo ciekawie. jedyne, co mnie wkurzalo, to to, ze ludzie dziwnie sie gapili, jak gadalam do kumpeli, ktora nic nie mowila, albo do innej, ktorej tu wcale nie bylo. ale gapienie sie na gasienice na suficie czy papuge ruszajaca glowa, czy picie ze szklanki, ktorej nie ma bylo ciekawe.
sprobuje poczekac az kasztanki beda zupelnie dojrzle i wtedy sie jeszcze nawcinam ;]
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Tylko uważaj, bo bieluń łatwo przedawkować i to nawet śmiertelnie.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 414 / 8 / 0
Napisz nam potem TR jak jest w psychiatryku...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
Ja nie wiem...niektórym to się może podoba...
kolega, który poprzednim razem po bieluniu rozkładał namiot w swoim pokoju w obecności ojca jadł go znowu. tym razem zażygał spory kawałek domu qmplowi.
http://breakcore.pl/
  • 56 / / 0
do psychiatryka to trafilabym raczej z innych powowdow, nie z bielunia d;

nie no. w sumie, jak teraz powoli sobie przypominam, co robilam (bo uciekl mi gdzies jeden dzien), to dochodze do wniosku, ze calkiem zabawnie bylo (:

na codzien to to cusik sie absolutnie nie nadaje, ale tak raz na jakis czas mozna sie pobawic ;]
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
Lydia pisze:
[...]
na codzien to to cusik sie absolutnie nie nadaje, ale tak raz na jakis czas mozna sie pobawic ;]
Nigdy nie jadłem to nie wiem jak to jest, ale wydajae mi się, że "zabawa" z tak kurewsko potężnym i nieprzewidywalnym psychodelikiem jest bardzo niebezpieczna. Przemyśl jeszcze raz czy warto, może lepiej jakieś grzybki czy coś...
http://breakcore.pl/
  • 56 / / 0
ale bieluń w sumie mam sprawdzony, a grzyby nie.
mówcie co chcecie - co do grzybów sie wacham, mimo, że ostatnio czaję się na łysiczkę.

chociaż ostatnio na też muchomorka miałam chętkę d;
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LWPMJ »
Grzybów sie wachasz a bielun wpieprzalas.. ?? No to to jest naprawde dziwne..
Uwaga! Użytkownik LWPMJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
ale bieluń już znałam (przez wcześniejsze wpieprzania pokrzyku).
dla Ciebie dziwne, dla mnie realne.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Landryna »
podobno można wprowadzic w organizm korzeń bielunia i wtedy są jakieś lepsze efekty, jest to prawda??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.