Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
w kolejnosci: deks+moklo+grzyby+homet, do tego jakas mega mroczna muza. Ja sie balem ze moje mysli mnie zniszcza, powtarzajac: "za duzo mozliwosci, za duzo mozliwosci". Mimo, iz moje mysli krazyly wtedy z predkoscia swiatla i balem sie, ze koncu sie z czyms zderza, a w glowie odtwarzaly sie mysli typu "wszystko=0" to z checia powrocilbym do tego stanu i balbym sie z powrotem.
Pozdrawiam i mysle, ze pomoglem :)
P.S. Dawkowanie bylo takie: 450 DXM+pol moklo (nie wiem ile mg sa)+0,8 grzybow i rozkladajaca sie od 24h 50(/2 osoby) hometa. Dodam, ze wyginalo mnie na wszystkie strony i porobilo mnie mocniej niz Jezusa, dodatkowo otepilo przez tegretol.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 86 / / 0
Wydaje mi się, że Twój pomysł koala jest z gruntu nietrafiony. Przecież nie chodzi o zajebanie za dużej dawki psychodelika, bo to się nie kwalifikuje. A nic innego was nie ruszy z prostej przyczyny - macie wystarczająco umocnioną psychikę pod tym względem. Trudno żeby psychodelik wystraszył któregoś z was, skoro - jak można to wywnioskować z Twoich postów - niczego się nie boicie. Piszę to bez ironii. Może to znak, żeby zacząć rozwijać psychikę także w innych kierunkach?
  • 142 / 1 / 0
A może po prostu zatrudnić jakiegos kolege coby wkręcił cos strasznego i godnego andrenalinki?
  • 883 / 10 / 0
Mam nowy pomysł: klony + wódka + psychodelik jakiś. Nie wiem czy właściwie rozumuję, ale to chyba może produkować popierdzielone tripy.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 142 / 1 / 0
Elwis ja po tym ostatnio czułam się wniebowzięta :D !
  • 269 / 4 / 0
gałka+bielun jednoczesnie na szczycie fazy wpuscic do pokoju CZEMPIONA
  • 195 / 1 / 0
Bad trip - iść z hajsem jakieś 300euro. Napotkać 3 ludzi i jak Cię najebią i okradną, to wtedy to jest bad trip. Ja pierdole burakow do dzisiaj nie moge znalesc w lublinie. Kurwa ale przewaznie jak sie napierdalam to wychodzę z kobietami, a wtedy nie fart sie trafil. Pójśc na komendę po pijaku i dostać wpierdol i mandat za picie w miejscu publicznym. Wracać 100km na stopa od 23-6rano mi sie zeszlo. Spalem w lutym w lesie. Wbilem sie na kwadrat do jakis ludzi i spalem im w sieni. Jechalem z 5 roznymi osobami, przeszedlem pielgrzymke wtedy tez 35km. Oj jeszcze moge pisac i pisac. Ja tam za duzo w zyciu robilem zeby mnie zycie moglo teraz zaskoczyc. Chyba ze w milosci jedynie.
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Ewentualnie cokolwiek dotrze do tego zniszczonego łba, o to byłby zonk.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1053 / 76 / 0
1 dnia najebac sie w chuj, zerwac film, zadluzyc na kilkadziesiat zl, obrazic znajomego i zrobic z siebie idiote przed ladna dziewczyna
2 dnia ustawic sie z ziomkiem z 1 dnia, zeby wszystko powyjasniac, zjesc 40mg 4aco-DMT, odejsc 300 metrow od domu, odebrac telefon od w/w ziomka czekajacego pod klatka i powiedziec "stary kurwa nie wiem gdzie jestem"

3 godziny pulapki myslowej
  • 86 / / 0
Koala prosił o radę a nie o wspomnienia z trudnego dziecinstwa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.