Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nie, deks to taki "brudniejszy", bardziej rozpierdalajacy dysocjant niz ketamina. metoksetaminie oczywiscie duzo blizej do ketaminy, bo to jednak analog. ketaminy nie bralem, wiec nie moge porownac.
  • 132 / 1 / 0
Na BL ludzie piszą o podaniu tego IM. Zastanawiam się, o ile bardziej ekonomiczna to droga podania.
  • 1179 / 9 / 0
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: pyzg »
A nie podali dawkowania i przeżyć? Warto by było się dowiedzieć.
  • 326 / 4 / 0
Tutaj jest TR z próby 25 mg IM, z tego co widzę krócej działało ale oczywiście mocniej niźli przy snortcie. Zdawało mi się że w głównym wątku na BL coś na ten temat było ale jakoś nie mogę tego znaleźć teraz (jak ktoś chce to niech sobie poszuka LINK), osobiście też się nad tą drogą przyjęcia zastanawiałem ale jako że nie mam żadnego doświadczenia w wkłuwaniu się w mięśnie to sobie darowałem :-p.
Ostatnio zmieniony 13 października 2010 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 987 / 8 / 0
Dostałem dziś 30 mg próbkę metoksetaminy. Jakich efektów mogę się spodziewać? Czy to nie odrobinę za mało jak na sniffa? Innej drogi administracji nie toleruję.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 4 / 0
Spróbuj pod językowo bo na sniffie raczej się zawiedziesz przy takiej ilości chyba że to twój pierwszy dysocjant :-p, taka dawka była by dobra myślę do im.
  • 987 / 8 / 0
Pod język brać całe 30 mg? Czy na pewno będzie to lepszy sposób administracji?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: pyzg »
Czy w ogóle ktoś próbował w ten sposób?
  • 987 / 8 / 0
No właśnie tego chcę się dowiedzieć. Dajcie znać to dziś spróbuje. Czy mogę walić to na zjazd po dexie?
  • 2778 / 47 / 0
Dysocjant podany na zjeździe innego dysocjantu, który przy okazji obniża na wszystko tolerancję? Brzmi świetnie. Ja bym się dwa razy nie zastanawiał i jako pierwszy przetarł szlak. Ale na razie nie ćpam, co nie zmienia faktu, że bardzo chętnie dowiem się, jak było. ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?