Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
cockney pisze:
Ja nie wiedziałam co to jest jenkem, poczytałam sobie co to takiego i to jest jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie kiedykolwiek czytałam, fuj!
bo nie wiesz co dobre :-/
  • 333 / 12 / 0
o gustach się nie dyskutuje :) ale fakt że tez dopiero spojrzałem co to takiego-no.. nie zapowiada się zbyt zachęcająco....
<<<La Fete Continue..>>>
  • 116 / 1 / 0
nie, nie wykluczam, że kiedyś użyję jenkemu
  • 220 / 11 / 0
W sumie mój post to wielka niewiadoma. Kumpla kumpel, Holandia jakieś krymy posypały mu kropkę białego proszku na ręke, zachwalali że mocne. Koleś jebnął w kniupe i to był początek końca. Proszek wypalił mu skóre na dłoni, jak po pecie. Gdy zaczęło się rozkręcać zaczął wierzyć, że jest Batmanem, trzymało go ze 3 dni, po pierwszym współlokatorzy wyjebali go z domu, koleś stracił kontak z rzeczywistością. Zaraz potem wyjebali go z roboty i wpakowali w pociąg do domu. Otrzeźwiał w Katowicach, koleś to Czech, udało mu się wysępić kasę i wrócić do Holandi. Nie wiem co dalej, czy go przyjeli do roboty czy nie mniejsza z tym. Ale to co zarzucił to brak słów, jeśli takie petardy można dostać na ulicy w Holandii to masakra. Nie był amatorem, często zarzucał miejscowe smakołyki
  • 845 / 12 / 0
jenken to fikcja ludzie, jak kora kruszyny,
  • 3854 / 316 / 0
heroiny i bielunia na pewno bym nie spróbował.
  • 1033 / 7 / 0
bieluń/wilcza jagoda.
Trochę boję się helmuta i metamfetaminy, lecz nie mówię, że nigdy nie spróbuję.
  • 433 / 2 / 0
Żadnego bielunia, benzy itp rzeczy. To napewno. Kleju i innych rozpuchów raczej też nie. Innych rzeczy owszem spróbowałbym ale niektórych z pewnością nie teraz, wszystko w swoim czasie.
Ostatnio zmieniony 22 września 2010 przez Vombat, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 77 / 1 / 0
Mam nadzieję spróbować prawie wszystkich :). Na pewno poza bieluniem, więcej mi nie przychodzi do głowy.
  • 21 / 1 / 0
Ogólnie od początku mojej przygody zrobiłam sobie postanowienie że jak już biore to tylko opiaty. Nie typy amfetamina, kokaina itp.

Trzymam się w ty dalej, wiec odpowiedz: Nigdy nie zamierza spróbować czego kolowiek prócz opiatów.
Uwaga! Użytkownik Zagubiona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.