Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Mysle ze do konca roku z 10iec nowych specymikstur sie unas minimum pojawi to nie pekaj ihihihiihiii :-D
baltazargabka pisze:Jak kto nie wiesz co to za Oni, to ci ludzie którzy zarobili fortunę na mefie w uk, w polsce też sa takowi i za wszelka cene beda chcieli jakos wrocic do koryta przynoszacego kase. Jak sie zoreznasz w temacie to np tylko grupa 5 sklepow w uk twierdzi ze bedzie miala prawidzwy material , oni to rowniez rozsylali wczesniej probki osobom, mnie j lub bardziej obiektywnym. To co w tym temacie wyprawia sie na bl przerasta moje wyobrazenie o sprzedazy dragow, bo tu juz jawny marketing w tej dziedzinie biznesu. Gdzie generuje sie szum sielki w okol tego, wypowiadaja sie osoby co przezyly kosmos , a tak naprawde to zwykle pionki sprzedawcow, czas pokarzeTheQ pisze:zastanawia mnie, kim według Ciebie są 'Oni'?O*Men pisze:niech dadza cos lepszego
dejvis pisze: Np. Shambles to według Ciebie także pionek sprzedawców? oj wielkie będzie Twoje zdziwienie...
@murtibing -> ty już próbowałeś 6-APB? ciekaw ja skunt takie cacyki można wziuńć
Zresztą na pewno nie są to żadne zamienniki dla mefedronu.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów