Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
a co,przed 50ka juz jestes ze masz takie leki? %-D
Mysle ze do konca roku z 10iec nowych specymikstur sie unas minimum pojawi to nie pekaj ihihihiihiii :-D
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 12 / 0
baltazargabka pisze:
TheQ pisze:
O*Men pisze:
niech dadza cos lepszego
zastanawia mnie, kim według Ciebie są 'Oni'?
Jak kto nie wiesz co to za Oni, to ci ludzie którzy zarobili fortunę na mefie w uk, w polsce też sa takowi i za wszelka cene beda chcieli jakos wrocic do koryta przynoszacego kase. Jak sie zoreznasz w temacie to np tylko grupa 5 sklepow w uk twierdzi ze bedzie miala prawidzwy material , oni to rowniez rozsylali wczesniej probki osobom, mnie j lub bardziej obiektywnym. To co w tym temacie wyprawia sie na bl przerasta moje wyobrazenie o sprzedazy dragow, bo tu juz jawny marketing w tej dziedzinie biznesu. Gdzie generuje sie szum sielki w okol tego, wypowiadaja sie osoby co przezyly kosmos , a tak naprawde to zwykle pionki sprzedawcow, czas pokarze
Np. Shambles to według Ciebie także pionek sprzedawców? oj wielkie będzie Twoje zdziwienie...
  • 585 / 52 / 0
dejvis pisze:
Np. Shambles to według Ciebie także pionek sprzedawców? oj wielkie będzie Twoje zdziwienie...
ok jak narazie to jedyna osoba którą można brać na serio, tylko tu gra sie toczy o kase i to gruba, moze i on w koncu postanowil dorobic :-=)
  • 1233 / 13 / 0
Sorki, ale jakoś wypadłem z tematu. Co niby reklamuje Shambles?
  • 36 / 1 / 0
pewnie to o czym najgrubiej na niebieskim świetle czyli kolejnym obiecującym sobowtórze MDMA.
Podejrzewam 6-APB ale skoro jest szansa, że to może być dobre ?
Podobno nadzieja matką głupich, ale ile mądrości może pozostać po tylu latach wyżerania rc:D
  • 585 / 52 / 0
Ja mam po prostu taki obior tego wygladajacy jak chamski marketing handlarzy "legalnymi" dragami . Poczekajmy i zobaczmy czy toi az takie wow i co to za substancja w koncu lol
  • 1233 / 13 / 0
6-APB daleko do MDMA i do mefa. Bardziej przypomina MDAI.
  • 36 / 1 / 0
no to lipa bo mdai nie dość że jest badziewne to w dodatku trzeba go duuuuużo żeby w ogóle było coś.
@murtibing -> ty już próbowałeś 6-APB? ciekaw ja skunt takie cacyki można wziuńć
  • 1233 / 13 / 0
Nichols opisał te cacuszka jakiś czas temu. Firmy zajmujące się "lagal high" były tym dosyć ostro zainteresowane ale po testach odrzucili 6-APB, 6-APDB, IAP (ta chyba najlepiej się prezentuje), MDAI itp. w ówczesnych czasach przegrały z piperazynami i bk. Teraz do tego znowu wracają. Problem w tym, że mogą mieć również działanie psychodeliczne, które nie koniecznie wszystkim odpowiada i są dużo droższe od bk czy piperazyn.

Zresztą na pewno nie są to żadne zamienniki dla mefedronu.
  • 834 / 11 / 0
Murti, to co piszesz to jakaś pomyłka... Te wszystkie wymienione przez Ciebie sbstncs to zwykłe gówno dla mas...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).