Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 193 / 2 / 0
niebawem wejde w posiadanie koksiwa w płatkach mówia na to u mnie Flake i jest to ponoć najczyszcza forma koksu jaką mozna walić, jeszcze tego nie widziałem jak to wygląda w realu bo to dopiero zobacze jak kupię ale bardzo mnie to ciekawi jak to czesze ?? mam sie spodziewać jakiś fajerwerków ??
  • 49 / / 0
Pare tematów niżej masz informację o Flake. Jest to prawdopodobnie najczystszy możliwy koks, więc jak myślisz czy takie coś mocne Cię wywali na orbite ?:)
Uwaga! Użytkownik shinowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Co do zapachu benzyny to cos w tym jest bo jakies kilka miesiecy temu ogladalam program na discovery lub national na ten temat .W Kolumbii miejscowi zalewaja liscie koki wlasnie benzyna potem nastepuje caly proces , to juz polecam szukac w necie i obejrzec :)
Co do Flake to jestem bardzo ciekawa jesli ktos mial stycznosc prosze o opinie
Marzy mi sie dobra biala dama niestety po ostatnim same zle wspomnienia
7szt poszlo w kibel tak mnie uraczyla stolica ...
Uwaga! Użytkownik Megi29 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 7 / 0
Benzyny ? Dobry koks ma zapach chrzanu, aż szczypie w oczy jak jest na prawdę dobry :diabolic:
  • 5 / / 0
Ja nie mowie ze pachnie ale widzialam jak zalewaja to benzyna.Dla mnie pachnie troszke jakby ogorki kiszone i delikatnie chrzanem, ogolnie przyjemny zapach.
Uwaga! Użytkownik Megi29 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 1 / 0
10 paź 2011, 23:40

no nie powiem, mial taki zgryz chrzanowy ale dalej sie upieram, ze won byla benzo.- albo cos w tym stylu

wlasnie ogladalem ten program i nawet tam mowili, zew wlasnie moze miec lekki zapach benzyny, jezeli swiezy sort !!!

jutro bede znowy robil zakupy, i powiem czy dalej tak pachnie:P

12 paź 2011, 10:26 - scalono - surveilled

dalej ten zapach ALE zdecydowanie lzej to czuc, prawie nie czuc- MOC? TA SAMOA %-D

03 lis 2011, 18:14 - scalono - surveilled

witam ponownie, pamietacie jak pisalem o koku, ktory zalatywal benzyna? Ciekawe bo dzisiaj zarobilem zakupy u niego i dzisiaj juz nie czuc tej benzyny- sort tak samo klepie tak wyglada, na 100% jest to samo- czuc tylko mocny chrzanowy zgryz:D

czy mozliwe, ze cos kombinuja tam benyzna i poporstu teraz przerwietrzalo?
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 461 / 6 / 0
Do produkcji koksu właśnie w Kolumbii używa się benzyny i cementu. Ciekawe jest to, że do Kolumbii nie wolno ze sobą wwozić właśnie cementu- z powodu produkcji kokainy przez mafię. Każdy worek jest wpisywany w jakieś papiery, widziałem w dokumencie na planete, no i pisze o tym w "Rio Anaconda" W.C - ale to tylko taka ciekawostka ;)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 11 / 0
Najlepsze koko jakie mialem, bylo lekko zauwazalnie zoltawe, w kostce, delikatnie sie swiecilo, jak np idealnie prosta scianka jakiegos krysztalku, tylko ze duzo mniej. No i zapach. Nieporownywalny z niczym innym. Nie da sie pomylic.

Drugi, troche gorszy sort ale nadal jeden z najlepszych: idealnie bialy, tez w grudkach ale duzo mniej zbitych, bardziej sypkie, suche. Zapach mocny, typowy dla kok.
  • 1 / / 0
koks brałam dwa razy , ale w sumie to raz , za pierwszym przyniósł kiedyś kumpel i stan nie do opisania , za drugim razem kupili dość drogo i nic specjalnego, praktycznie środek do miejscowego znieczulania , więc nie ma co się sugerować drętwieniem , jeśli koks jest pewny to odsprzedadzą Ci setkę za te nawet 3 dychy i się przekonasz , wiadomo że jak jest warty to kupisz
"Nie stworzyłem sam siebie, bo gdyby tak było, to zrobiłbym to o niebo lepiej."
  • 6 / / 0
Siema
Jeśli chodzi o koko na ocenę składa aię kilka rzeczy
cechy które powinien posiadać dobry temat
-zbite bryłki,kostki,grudki z jak najmniejszą ilością sypkiego materiału
-kolor biały-kremowy raczej powinien być biały w rzadnym przypadku inny co może sugerować ,że był przechowywany w złych warunkacha,lub jest stary,powinien się mienić pod światło
-zapach chrzanik troszeczkę benzyna lub rozpuszczalnik zadarzał się z neutralnym zapachy obce są nieporządane
-smak specyficzny nie potrafię go opisać gorzki ale to nie jest smak typowo władkowy
-efekt znieczulenia kinola lub buzi dziąseł
Z tego co widzę to co miektórzy sprawdzali by tak
-heroinista da sobie po kablach
-feciarz zrobi sobie sniffa
-a osoba urzywająca kokainy sprawdzi temat wcierając sobie w dziąsła sprawdzając poziom znieczulenia i jakość działania następnym etapem jest sniff ale nie setka tylko jakieś 50 żeby zobaczyć z czym mamy doczynienia,podziwiam ludzi którzy za pierwszym razem biarą na pierwszy raz 200
W sumie bardzo łatwo się przewieść bo nie mamy pewności znakiem materiałem mamy doczynienia i według mnie nie ma sensu wciągać więcej niż 100 na raz.
Uwaga! Użytkownik Charlie55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.