Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Co do Flake to jestem bardzo ciekawa jesli ktos mial stycznosc prosze o opinie
Marzy mi sie dobra biala dama niestety po ostatnim same zle wspomnienia
7szt poszlo w kibel tak mnie uraczyla stolica ...
no nie powiem, mial taki zgryz chrzanowy ale dalej sie upieram, ze won byla benzo.- albo cos w tym stylu
wlasnie ogladalem ten program i nawet tam mowili, zew wlasnie moze miec lekki zapach benzyny, jezeli swiezy sort !!!
jutro bede znowy robil zakupy, i powiem czy dalej tak pachnie:P
12 paź 2011, 10:26 - scalono - surveilled
dalej ten zapach ALE zdecydowanie lzej to czuc, prawie nie czuc- MOC? TA SAMOA
03 lis 2011, 18:14 - scalono - surveilled
witam ponownie, pamietacie jak pisalem o koku, ktory zalatywal benzyna? Ciekawe bo dzisiaj zarobilem zakupy u niego i dzisiaj juz nie czuc tej benzyny- sort tak samo klepie tak wyglada, na 100% jest to samo- czuc tylko mocny chrzanowy zgryz:D
czy mozliwe, ze cos kombinuja tam benyzna i poporstu teraz przerwietrzalo?
Drugi, troche gorszy sort ale nadal jeden z najlepszych: idealnie bialy, tez w grudkach ale duzo mniej zbitych, bardziej sypkie, suche. Zapach mocny, typowy dla kok.
Jeśli chodzi o koko na ocenę składa aię kilka rzeczy
cechy które powinien posiadać dobry temat
-zbite bryłki,kostki,grudki z jak najmniejszą ilością sypkiego materiału
-kolor biały-kremowy raczej powinien być biały w rzadnym przypadku inny co może sugerować ,że był przechowywany w złych warunkacha,lub jest stary,powinien się mienić pod światło
-zapach chrzanik troszeczkę benzyna lub rozpuszczalnik zadarzał się z neutralnym zapachy obce są nieporządane
-smak specyficzny nie potrafię go opisać gorzki ale to nie jest smak typowo władkowy
-efekt znieczulenia kinola lub buzi dziąseł
Z tego co widzę to co miektórzy sprawdzali by tak
-heroinista da sobie po kablach
-feciarz zrobi sobie sniffa
-a osoba urzywająca kokainy sprawdzi temat wcierając sobie w dziąsła sprawdzając poziom znieczulenia i jakość działania następnym etapem jest sniff ale nie setka tylko jakieś 50 żeby zobaczyć z czym mamy doczynienia,podziwiam ludzi którzy za pierwszym razem biarą na pierwszy raz 200
W sumie bardzo łatwo się przewieść bo nie mamy pewności znakiem materiałem mamy doczynienia i według mnie nie ma sensu wciągać więcej niż 100 na raz.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.