Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 4 / 0
A jakby tak dodać do MJ byłoby ok? Ile mg do jednej kolby?
  • 666 / 2 / 0
pillmann pisze:
ale ile :) czy dopalać? co jak gdzie z czym :) rozumiesz -dokładniej :-) bo "buahahaha" i pare pierdół mnie nie urządza :-)
slim pisze:
spalisz 50 i nie bedzie konkretnie. nie ta substancja.
jak dla mnie to sam konkret. odpowiem jeszcze raz jesli nie zrozumiales na konkretnie to nie ta substancja a na pewno nie 10mg ani nie 20 ani...
Keeda pisze:
A jakby tak dodać do MJ byłoby ok? Ile mg do jednej kolby?
jesli juz to tego sie nie pali (jak i reszty tryptamin) tylko waporyzuje. co najwyzej mozesz dopalic mj ale rewelacji nie wroze chociaz mozliwe ze bedzie z deka wyraznieszy efekt chociaz sam nie probowalem takiego mixu. nawet z dxm sie zawiodlem jak i mixem z ruta (czulem mocniej harmaline/harmine).
  • 326 / 4 / 0
Potwierdzam że z DeXem marnie się komponuje chyba nawet tłamsiło trochę dekstera o ile pamiętam. No ale z moclo spróbuję kiedyś jak będe się baaaardzo nudził to zdam relację, choć nie wróżę sobie powodzenia jeśli ruta nie pomogła.
  • 213 / 3 / 0
30 mg daltona + 90mg ketaminy i szczerze, lepiej byłoby przyjąć samą ketamine. nic specjalnego, zero magi tryptaminowej, jak dla mnie gówno. jedynie strasznie popierdoliło mi się w głowie, przez 40 min nie wiedząc co jest grane.
  • 1474 / 16 / 0
Ja jednak byłbym skłonny do przyjebania daltonisty, ale w którymś z poniższych kombinacji:

- 25mg acetoksy + 25 hometa + 50mg DALT'a

- 25mg aco-DMT/ho-Met + 20mg 2c-e no i 5-meo-dalt.

Lub też mogłoby by być ciekawie (teoretycznie) po połączeniu 5-meo-DMT z 4-Aco-DIPT i na peaku tych dwóch zapalić blanta po czym daltona z żarówki ;]

Inaczej myśle, że ta substancja nie jest nawet warta tego by on niej pomyśleć...
  • 326 / 4 / 0
Kurna, ostatnio sobie użyłem 33 mg z 150 mg moclo i gdzieś po godzinie 12 mg 2C-E, tym razem na pewno było odczuwalne działanie daltona. Wprowadził on do fazy 2C-E zajebiście irracjonalny strach przed ciemnością i znowu bardzo dziwne uczucie rzucania ciała na wszystkie strony (gdy następował jakiś bodziec). Baardzo nietypowy high to był, taki nie przyjemny i męczący. Chyba jedyne co mi pozostało to spróbowanie tego im, ostatnia nadzieja ty meo-dalcie dla ciebie!
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2010 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 262 / / 0
Tak im i w dawce nie mniej niż 25mg na początek. Najlepiej z imao.
Ja już odpuściłem eksperymenty z tą tryptaminą, ale jeśli podanie w mięsien da jakieś ciekawe efekty to chętnie powróce do prób :-)
Dawaj znać po wszystkim...
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Miałem jedną próbę z tą tryptaminą. Palone ~25mg. Działanie natychmiastowe i utrzymujące się jakieś ~30 minut. Efekty to mocna dysocjacja, efekt unoszenia się w powietrzu, zawroty głowy, otępienie, brak jakichkolwiek wizuali i głębszych przemyśleń. Nie polecam tej substancji nikomu, jak dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / / 0
Jak spalisz 50mg po przyjęciu inhibitora i najlepiej podczas działania 4-aco-dmt lub 4-ho-met, a i jeszcze jakbyś dodał ze 150-300mg (kwestia osobnicza) DXM'u to uwierz mi, że nie uznasz tej kasy za zmarnowanej :-)
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Jeżeli po palonych 50mg efekty byłyby takie same tylko ze spotęgowaną mocą to ja dziękuję jeszcze bardziej. Z 4-HO-METem i z 4-AcO-DMT bym nie mieszał. Myślę, że popsuło by to trochę trip (przynajmniej jak na mój gust). Chociaż do deksa to to pasuje rzeczywiście. Tak, czy siak nie mam już tego materiału i nie zamierzam się w niego uzbrajać. Są ciekawsze magiczne zwiąki :-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.