pillmann pisze:ale ile :) czy dopalać? co jak gdzie z czym :) rozumiesz -dokładniej :-) bo "buahahaha" i pare pierdół mnie nie urządza :-)
slim pisze:spalisz 50 i nie bedzie konkretnie. nie ta substancja.
Keeda pisze:A jakby tak dodać do MJ byłoby ok? Ile mg do jednej kolby?
- 25mg acetoksy + 25 hometa + 50mg DALT'a
- 25mg aco-DMT/ho-Met + 20mg 2c-e no i 5-meo-dalt.
Lub też mogłoby by być ciekawie (teoretycznie) po połączeniu 5-meo-DMT z 4-Aco-DIPT i na peaku tych dwóch zapalić blanta po czym daltona z żarówki ;]
Inaczej myśle, że ta substancja nie jest nawet warta tego by on niej pomyśleć...
Ja już odpuściłem eksperymenty z tą tryptaminą, ale jeśli podanie w mięsien da jakieś ciekawe efekty to chętnie powróce do prób :-)
Dawaj znać po wszystkim...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.