Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
98
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 536

ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Nie znam żadnej, która by udawała, ale wszystkie moje znajome to przyzwoite kobiety i nie zniżyłyby się do takiego aktorstwa. Znam natomiast wiele (tj. wiele procentowo, nie liczbowo), które po prostu nie mają orgazmu albo raczej mają go od czegoś innego niż siusiak. Lub też mają od siusiaka, ale ze wspomaganiem.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 432 / 1 / 0
Maskaradore pisze:
AstralBlade pisze:
maly czy duzy ?
portfel musi być gruby ;-)
Wiedziałem, że chodzisz na dziwki %-D
off
  • 1611 / 34 / 0
NIE chodzę - nie muszę za to płacić, za to wypada, przynajmniej na początku kupić kino, popkorn, pepsi, drinki - u mnie w mieście ceny są z kosmosu kolego.
kiedyś to było dawno i się nie liczy i nieprawda...

a żeby nie offtopić wrzucę jeszcze jedno zdjątko Long Dong Silvera, bo wiem że lubicie ;-)

[ogromny aparat wątpliwej rozkoszy, w skrócie mega-dydong]
http://img217.imageshack.us/img217/6131 ... ver4ls.jpg
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 2 razy.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 351 / 8 / 0
Bosz... I tak większość pań nie ma orgazmu poprzez samą penetrację, więc od rozmiarów chyba sprawne paluszki i języczek ważniejsze, prawda, drogie Panie? Oczywiście bez przesady - mały pisiorek kiepska sprawa, ale końska pyta to poniekąd kalectwo, nie wszędzie się zmieści, szczękę ze stawów wybija - chyba, że uznanie w męskim kiblu jest dla was ważniejsze od uznania w łóżku.
Nie do wiary, ale nigdy nie mierzyłem sobie długości członka.
  • 989 / 35 / 0
pikolo pisze:
nigdy nie mierzyłem sobie długości członka.
To znaczy mierzyłem, ale nie wiem czy nie za mało na przeciętny.
http://www.youtube.com/watch?v=xcs-ZZSfmk8

:cool:
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 351 / 8 / 0
I wracamy do kibla męskiego :D
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Jak był w wzwodzie, to wzrokowo na pewno sobie oceniałeś "no z 30cm będzie" ;)
  • 102 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Meratus »
przecież nie ma to nic do znaczenia
jak to nie? Chyba w interesie producentów wszelakich rzeczy powiększających penisa jest przekonanie czytelnika, że ma za małego aby się zainteresował powiększaniem...

Poza tym polecam to:

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_peni ... penis_size
  • 2179 / 31 / 0
mierzy sie od nasady prącia! :finger:
Hidden mefedron User
  • 80 / / 0
1waytikt2tickletown nie jestem prawiczkiem
po prostu jestem ciekaw jak to wygląda z punktu widzenia kobiet a na tego typu forum mogę spodziewać się szczerej odpowiedzi
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.