Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
serio wam się chce bawić z proszkami i odmierzanie tego? johimbina jest na tyle tanim produktem moim zdaniem, że szkoda czasu na zabawę z proszkiem. Wygodniej połknąć 2-3 kaps. i po sprawie :) co do samej johy super sprawa. stosowałem ją tylko przed treningiem - zdecydowanie zwiększona potliwość, mam wrażenie, że dobrze współgra ze stymulantami, dużo energii i chęci. Nie zauważyłem efektów afrodyzjakalnych. Dawki 10mg zazwyczaj.
  • 46 / 5 / 0
Jakie dawki johimbiny są niebezpieczne? Czy wchodzi w interakcję z kofeiną albo nikotyną?
Uwaga! Użytkownik Darth Sidious nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 16 / 0
Wchodzi w interakcję ze stymulantami. Najbezpieczniejsze powinny być dawki rzędu do 15mg.
Uwaga! Użytkownik elonmusk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 6 / 0
posiadam yohimbine HCL w kapsach po 2,5 mg, jakis czas temu wrzucałem 4 sztuki na próbe. Nie zauważyłem wpływu na samopoczucie ani na jakosc seksu
  • 1016 / 97 / 0
Bo to mało, to raz. Dwa, jak nie masz jakichś problemów z tym to nie czujesz jakiejś specjalnej poprawy. Węgle po chyba też osłabiają część działania. Jak to był kolorowy suplement dla gojów to równie dobrze mogła tam być kofeina i pieprz, znajomy brał przedtreningówkę gdzie wychodziło mu 30mg na porcję plus inne składniki - nawet serce mu nie przyspieszyło.
The child is grown
The dream is gone
  • 3251 / 359 / 2
Jeśli ktoś chce zniwelować efekty uboczne polecam drotawerynę (no-spa). Ja dzisiaj zastosowałem 5mg johimbiny hcl + 80mg drotaweryny + kawa. Jestem silnie pobudzony psychofizycznie ale stopy i dłonie mam ciepłe, co ciekawe nie czuję też lęku. W ten sposób działanie johimbiny zbliżyło się do efedryny (poza charakterystyczną euforią).

Nie dawałem rady wytrzymać działania johimbiny bo takie miałem lęki i nieprzyjemne objawy fizyczne. Teraz natomiast czuję się dobrze. Myślę nad zwiększeniem dawki drotaweryny następnym razem do 120mg, bo jeszcze czuję skurcze mięśni w okolicy jelit.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2990 / 1650 / 35
5mg do 15mg w tym 5mg to jest max hcl johimbiny a 15mg naturalnej z kory drzewa johimbia lekarska (Pausinystalia johimbe)
Szereg skutkow ubocznych zwlaszcza wrażliwych ale tez u zdrowych ludzi:
przyspieszony rytm serca;
uczucie nerwowości;
nadmierne pobudzenie;
zwiększona potliwość;
podwyższone ciśnienie krwi;
zawroty głowy;
halucynacje;
drżenie mięśni.
Z kofeina za silna mozna dostac goraczki i poczuc efekty psychodeliczne i nie zawsze sa one fajne a czesto nie mile.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 15 / 0
Miałem okazję brać johimbinę HCl dwa razy w życiu po kilka tygodni, z trzech różnych źródeł, przy czym, jeśli chodzi o dwa z nich, nie miałem żadnych wątpliwości, co do składu. W każdym przypadku odczuwalne były dawki wyłącznie powyżej 20 mg, a efekty uboczne przy przyjęciu 40 mg były minimalne. Uprzedzam, ważę znacznie mniej niż 100 kg :-D .
11 kwietnia 2018ChrisMoltisanti pisze:
Węgle po chyba też osłabiają część działania.
Węglowodany osłabiają działanie johimbiny, ale w obszarze redukcji tkanki tłuszczowej. Alkaloid ten zwiększa sekrekcję insuliny z komórek trzustki pod wpływem glukozy, co jest niepożądane podczas redukcji wagi.
  • 2990 / 1650 / 35
https://www.sigmaaldrich.com/life-scien ... himbe.html
Przekracza bariere krew mozg a to jest najwazniejsze, wplywa na poziom serotoniny a jej metabolity ,ktore sa aktywne maja okres poltrwania 6h.
Jest slabym iMAO.
Niektorzy z kawa odczuwali slabe efekty psychodeliczne w wysokich dawkach( lepiej nie bo to niebezpieczne)podobno agonizuje te receptory co teoretycznie antagonizuje czyli np:5ht2a .
Nie laczyc z alkoholem wiem sama po sobie mam naturalna johe z Argentyny wiec wiem co mowie , efekty sa progresywne każdego dnia powoli odczuwamy coraz większe choc stymulacja moze nastapic czy lekka psychodela z kofeina od razu.
Kora sproszkowana jest bezpiecznejsza od HCL johy chociaz niektorzy lubia ja wyizolowana.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Dla mnie bez alko johimbina jest niestrawna ze względu na lęki.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.