The dream is gone
Nie dawałem rady wytrzymać działania johimbiny bo takie miałem lęki i nieprzyjemne objawy fizyczne. Teraz natomiast czuję się dobrze. Myślę nad zwiększeniem dawki drotaweryny następnym razem do 120mg, bo jeszcze czuję skurcze mięśni w okolicy jelit.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Szereg skutkow ubocznych zwlaszcza wrażliwych ale tez u zdrowych ludzi:
przyspieszony rytm serca;
uczucie nerwowości;
nadmierne pobudzenie;
zwiększona potliwość;
podwyższone ciśnienie krwi;
zawroty głowy;
halucynacje;
drżenie mięśni.
Z kofeina za silna mozna dostac goraczki i poczuc efekty psychodeliczne i nie zawsze sa one fajne a czesto nie mile.
11 kwietnia 2018ChrisMoltisanti pisze: Węgle po chyba też osłabiają część działania.
Przekracza bariere krew mozg a to jest najwazniejsze, wplywa na poziom serotoniny a jej metabolity ,ktore sa aktywne maja okres poltrwania 6h.
Jest slabym iMAO.
Niektorzy z kawa odczuwali slabe efekty psychodeliczne w wysokich dawkach( lepiej nie bo to niebezpieczne)podobno agonizuje te receptory co teoretycznie antagonizuje czyli np:5ht2a .
Nie laczyc z alkoholem wiem sama po sobie mam naturalna johe z Argentyny wiec wiem co mowie , efekty sa progresywne każdego dnia powoli odczuwamy coraz większe choc stymulacja moze nastapic czy lekka psychodela z kofeina od razu.
Kora sproszkowana jest bezpiecznejsza od HCL johy chociaz niektorzy lubia ja wyizolowana.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.