ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
tak sie zastanawiam czy jest opcja ze butylon dodawany jako gratis jest jakos zanieczyszczony lub slaby i stad takie efekty. mysle ze malo osob kupuje to od nich po przeczytaniu kilku opinii i dlatego tak to wciskaja na sile. ma ktos porownanie do dzialania butylonu z gratisu a zakupionego np z innego zrodla?
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 353 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: esioka »
wiem, ze moja opinia w sumie gowno znaczy hehe, ale no...
tez mialem wlasnie z gratisa, wiekszosc osob tutaj sugerowala mi ze 125mg bedzie wlasnie czyms takim na miare paru mocniejszych kaw czy cos w ten desen i tyle...a efekty byly naprawde wiele wyrazniejsze i bogatsze, ciekawsze w doznania...
wiec no, porownania nie mam zadnego ani nic, ale ten gratisowy material zrobil mnie serio wiele pozytywniej niz to tutaj przepowiadano, wiec chyba przynajmniej u mnie jakis chÓjowy syf sie nie trafil imo

ale mowie, to moje takie bardzo luzne przypuszczenia, staram sie po prostu cos wniesc do sprawy;) hehehe

p.s. no i jak mowie - w moim przypadku wlasnie to doswiadczenie 125mg nakrecilo mnie, ze na pewno niedlugo bede chcial cos wiecej potestowac tej butli
albo mam farta, albo to moj pojebany mozg:)
http://www.youtube.com/user/sajkoza
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Testowałem butylon zza morza, generalnie pozytywny efekt, zjazd lekki. Dostałem też niedawno jako gratis z naszego kraju. Zdam relację jak wyjdzie porównanie.
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
w koncu cos sie ruszylo :-)

circus@ a bedziesz mial opcje stestowania go w mixie? licze na to ze tylko ten labowy jest taki...
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 481 / 5 / 0
ten butylon z [dupy] i innych sklepów jest dokładnie taki sam i chuj warta jest ta faza a zejście straszne,wpierdolenie większej ilości nie poprawia fazy a jedynie pierdoli we łbie i nasila efekty uboczne i zejście,lepiej kup sobie mefedron albo Marysie a najlepiej to kup Marysie i czekolade :)

[Nie podawaj nazw sklepów poza "kupowanie RC"]
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 410 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ziper »
a jak to jest z miksem z władem ?
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
nie probowalbym... ze wzgledu na serce, ale jak juz musisz to malo butylonu i nie dorzucac.
  • 481 / 5 / 0
nie tak dawno temu jak jadłem butylon pierwszy raz to mój ziomek zmieszał z fetką i sięskonczyło to prawie 3 dobami bez snu i drgawkami po czym nastąpiła wizyta w tworkach ze względu na haluny i omamy,moim zdaniem to on ma ten mix fety i butylonu do dziś zawieszony na bani :/
  • 294 / 5 / 0
to był bodek? może zamiast futra dostał jakąś fea? %-D

ja b1 max 250 waliłem. to było tak ciut za dużo. 200 myślę optymalna dawka dla mnie.
m1 waliłem 350 max i tez za dużo. optymalnie m1 tak 250.

esioka, to chyba obydwie mamy zjebany musk ;-) ja pewnie powtarzam się po raz 88, ale:
metylon = :heart:
butylon = :heart: :heart:
m1+b1 = :heart: :heart: :heart: ale potem :wall: i cinszko :zzz:

do postu pod spodem: no, jakby wpieprzył 600mg butylonu albo 600mg włada to też by miał nieletko, także ciężko winić samą substancję za to, a raczej dawkę.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2010 przez opalony chlopaczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 481 / 5 / 0
nie to nie był bodek ani żaden jego kolega,typ w sumie wciągnoł ze 3 setki dobrej amph i zjadł 300mg butylonu,skończyło się to nieciekawie dla niego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.