Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
W moim mieście ludzie są tak tępi, że jak ochroniarze czy ludzie ogółem z tego klubu nie byli zadowoleni z mojego pobytu tam to znajomi mówili że naćpałem się LSD i jebie mi sie w głowie, ale jestem nieszkodliwy... Także tylko śmiali sie z moich wyczynów...
A podbijałem do tylu dziewczyn bo za każdym razem widziałem swoją... Ona tez nie była z tego zadowolona %-D

Nie mów mi prosze, żebym odstawił BXM ponieważ biore to raz na kilka miesięcy.
A tamten raz był generalnie jednym z pierwszych i w proporcjach półtora grama benzy +450mg deksa także w niektórych momentach wolałem wjebać sie na loże w koncie i i podziwiać światełka, laserki itd. Jak troszeczke mnie popuszczało to hop na parkiet :-D I bardzo dobrze wspominam tego tripa mimo że okolicznośc "niby" nie sprzyjająca.

Był to chyba 3'ci raz z BXM.
Super!
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
No to chyba że w ten sposób. Ja ten miks testowałam z 7 razy. Za każdym razem było nieziemsko, a najlepiej jest na odludziu. Wbijasz gdzieś w jakieś krzaczory i rozmawiasz z wyimaginowaną osobą. Jak następnego ranka dowiedziałam się że takie akcje były to padłam prawie ; D.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 1474 / 16 / 0
Oczywiście, ze najlepiej na odludziu... Do BXM pasują zajebiście takie same okolice jak do serotoninergików.
Np jakaś polanka pod lasem na wzgórzu, z którego widać miasto w odległości kilkuset metrów i obok płynąca rzeczka :heart:

Ale w klubie też jest fajnie... Wszystko kwestia dawki, osobowości i tego jak człowiek sie zachowuje i potrafi nad sobą zapanować na fazie.
Pobawiłbym sie na Qlimax'ie pod wpływem BXM, tak z dwie saszety i 450mg deksa, ale gdybym, aż tak sie upodlił na takiej imprezie to chyba sam sobie upierdolił bym jaja za kare %-D
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Hahaaa ! Ja to przez wzgląd na to jak wyglądam na BXM nie biorę tego miksa gdy idę na jakąś impreze, lub do klubu. W przeciwieństwie do Ciebie (niczego nie sugeruje ! To tylko domyślenia !) kobieta musi być ładna, atrakcyjna, ogarnięta. A nie może mieć źrenic jak pięciozłotówki i zaburzoną koordynacje ruchów. Dlatego nie. Jak jestem sama - ok proszę bardzo. Ale przy kontakcie międzyludzkim - Nie. ;).

• 1474 / 16 / 0
No tu sie musze Toba zgodzic, że facet może dobrze wygladać nawet jak sie troche zapuści i takie jebit źrenice itd nie przeszkadzają, a kobieta powinna w klubie sie dobrze prezentować bo taka jakby sie panoszyła po sali zaraz została by zapamiętana jako 'kurwa' itp takie to jakieś głupie jest...

A nie musisz sie domyślać, za przystojniache sie nie uważam, ale brzydalem znowuż tez nie jestem hehe %-D
Zapytaj Ołówkowej bo ona mnie widziała hehe.

Zreszta mozna się fotkami wymienic zawsze hehe... :-D
  • 648 / 1 / 0
Uważaj. Zaraz będzie ostrzeżenie. ; D.
- Jeśli masz prywatną sprawę do użytkownika prosimy o kontakt na email.

Tak to szło? %-D. Zobaczymy. Może się wymienimy. Ale najpierw się ze mną wymień 1g salvii za kapelusze ; D. Potem pogadamy.

• 1474 / 16 / 0
To jest dopiero wymagająca kobieta...
;-)
CO nie Panowie?
Heheh

Edit:
Posty do skasowania...
  • 1290 / 7 / 0
No mój pierwszy raz też był nawet ciekawy. Pojechałem z kumplem samochodem w odludniałą miejscówkę, ale blisko miasta i wszelakich świateł, oraz las, czyli to co lubimy najbardziej. Mieliśmy po 30 naboi DXM i 2 saszety Banzy, które ja wcześniej przygotowałem (chodzi tu o estrakcję). Zaczęliśmy od bomb z benzy, zrobiliśmy je sobie z chusteczki i łyk, ja miałem 2 małe, za popite była woda. Później po 30 naboi DXM, i tu znowu ja 5 co 5 min. Na faze czekaliśmy jakieś 1-1.5h. W między czasie zrobiliśmy sobie po paru tłokach, skręciliśmy 4 lolki i poszliśmy w las z wielką latarką na nasze ulubione miejsce (gdzie leżą stare meble). Gdy doszliśmy u kumpla zaczęły się powidoki, dlatego świeciłem mu na ręce, żeby miał zabawę, sam rozpaliłem lolka i przycupneliśmy. Wtedy i mi się zaczęły powidoki, na pierwszy raz ciekawe uczucie. Widziałem też każdy ruch kumpla w świetle latarki jakby składał się z klatek z filmu. Trochę posiedzieliśmy, aż uznaliśmy: trzeba iść w miasto. Szło się na prawdę przyjemnie, ale zaczęły się nam leki, mimo to, że mieliśmy latarkę ja bałem się, że ktoś ciągle za nami idzie. Idąc do miasta musieliśmy i tak minąć nasz samochód, weszliśmy niby tylko na chwilkę, ale zaczęliśmy odczuwać działanie DXM-u, Włączyliśmy psychodelicę i faza którą mieliśmy, była przepotężna. Czułem jak mój mózg pracuje. Czułem jedność z tym lasem, w którym byliśmy. Muzyka była w całym mnie. Później gdy wreszcie się zebraliśmy poszliśmy na miasto, powidoki nas długo męczyły, mi się nawet znudziły, ale nasz spacer nie trwał długo i powróciliśmy do auta. Jakieś tam fazy jeszcze mieliśmy, ale i tak mało pamiętam. W nocy koło 4 się ogarnęliśmy i ciężki powrót do domu.
Na pewno mix będzie powtarzany. :)
  • 297 / / 0
Jak myślicie czy dla dziewczyny dobre na pierwszy raz będą 2 saszetki + 300 mg DXM ?Czy może brać bez aco ? (czytałam , że aco pięknie ' wzbogaca' i dobry jest jego mix z benzą ) Jestem dość strachliwa i nie chciałabym siedzieć przestraszona całą noc [ sama nocuje akurat dzisiaj wiec pawdopodobnie nie mialabym nawet opiekuna]
Tick.Tick.Tick. That's the sound of your life running out.
  • 213 / 1 / 0
Jak mieszkasz ze starymi to odpuść, jak sama to wal 2-3 sasze, dxm może być domiksowany jak chcesz. No jak masz nockę to wal śmiało.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.