Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
Osobiście nigdy nie jadłem żadnych bezno, więc w moim przypadku zjedzenie nawet małej dawki mogłoby się skończyć nieciekawie.

Poza tym do stymulantów alkohol jest dla mnie wręcz nieodłączny. A z tego co się orientuję połączenie bezodiazepin z alkoholem nie jest najlepszym rozwiązaniem. I można niezłe numery naodpierdalać.

I kolejna kwestia czy jest sens "mulenia" się benzosami, skoro biorąc stymulanty chcemy być nakręceni/pobudzeni?
  • 170 / / 0
wczoraj poszedl mix metiopropamina, etylon, Ethcat i jakies dziwactwo Herbal Smoke Blend (AKB-48+ 5Fur-144). Bardzo ciekawe polaczenie aczkolwiek serducho nastepnego dnia jest w ciezkim stanie
  • 357 / 3 / 0
Mam słaby blotter LSD (okularnik- BIll Waters), który nie da mi pełnowartościowego psychodelicznego kwasowego tripa, a że mam teraz akurat trochę 3-MMC zastanawiam się czy są jakieś przeciwwskazania, sugestie kolejności i dawki i czy by nie wyszło z tego coś sensownego?
  • 2334 / 9 / 0
up
Przyjeb deksa, albo MXE do tego kwasa. 3-MMC nie jadlem, ale z tego co wiem to wlasciwosci wzmacniajacych psychodeliki nie ma.

Dobra, teraz ja sie poradze. Planuje oszamac 450mg tramca, 1mg klona, po wejsciu 300mg kody przypalic cos i walnac (teraz pytanie do was co by tu wsadzic i w jakiej ilosci) kreske mefa/chlupnac metkata/rzucic bombke 3-MMC. Tego ostatniego nie szamalem, ale stescilbym wczesniej solo. Tak mi sie wydaje ze by sie wlasnie najlepiej zgral bo nie chce jakiegos wyjebania do tego opio tylko spokojna euforie, a czytam ze nie rozpierdala po tym czlowieka za bardzo. Dobrze to sobie rozkminiam?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 357 / 3 / 0
Nie chodziło mi o o samo wzmocnienie efektów psychodelincyh, co w ogolę zwiększenie efektów nawet przez zmienienie trochę profilu. Ostatecznie po wcześniejszych spożywaniu samego metafedronu i spuściźnie po nim w postaci 2 dniowej zwały, nie miałem ochoty już tego tykać. A okazało się że kartonów miałem 3 wiec było na prawdę suto, chyba trip życia. Na zmierzającym dorzuciłem giebla ale nie dał nic poza kręceniem w głowie. Parę dni wcześniej zarzuciłem giebla na zmierzchającym 3-MMC i też niewiele poza kręceniem dał. No trochem siem jeszecze poruchalim.

PS mnie dawka 300mg(ze 30 mg sniff reszta oral) 3-MMC wypitoliła mocno i przez pierwszą godz było trochę nieogaru.
  • 170 / / 0
jedziemy ze znajomymi wkrotce na woodstock i bierzemy 4aco, hometa,MXE,DXM,3mmc,25C-NBOMe,kodeine, 6apb, jakas maczanke oparta na AKB48 i oczywiscie alko. czego nie nalezy mieszac poza oczywiscie dxmem z 3mmc? z gory dzieki za odpowiedz od was moze zalezec nasze zdrowie :-D
  • 6182 / 437 / 12
1. 4-AcO-DMT i 4-HO-MET jeść przed 25C-NBOMe.
2. Najpierw psychodeliki, potem 6-APB lub 3-MMC.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 15 / / 0
5-API + etylon w proporcjach 30mg i 150mg ewentualnie tego drugiego z 200mg w bombce na raz.
Myślicie, że będzie mocno, warto? Czy 5-API w takiej ilości, w jakikolwiek sposób wpłynie na całą fazę?
Uwaga! Użytkownik lorette nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 3 / 0
Nie wiem jak z etylonem, ale moim zdaniem 5-API nadaje się do mixów właśnie w małych ilościach....
  • 15 / / 0
No to spróbujemy i się dowiemy :) Jakoś na początku przyszłego tygodnia dam znać. Chyba, że ktoś już ma jakieś doświadczenie i może przestrzec przed ewentualnym złem.
Uwaga! Użytkownik lorette nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.