Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 28 / / 0
Napiszcie co sadzicie o moim przypadku.
Przedwczoraj dawka 75 (przyzwyczajanie receptorow). Kompletnie nic nie poczulem, ku mojemu zdziwieniu, bo na ten przyklad tramadol wziety juz PIERWSZY RAZ, zadzialal nalezycie.
Wczoraj kolejne 75 - iiiii zamiast po pol godzine to dopiero po jakichs dwoch zaczalem odczuwac wzgledny spokoj, natomiast po kolejnych 60 minutach wytrzepalo mnie strasznie konkretnie, ALE faza byla raczej porownywalna do tej dxmowej, znaczy sie nie moglem odroznic jawy od snu, mialem dziwne jazdy przy zamknietych oczach. Jak myslicie, co jest?
  • 56 / / 0
Jak walisz dzień po dniu to zwiększa się u ciebie tolerancja.Ja nie waliłem ok 3 miesięcy
  • 1111 / 17 / 0
Widzę, że niektórzy nie zajarzyli, do czego jest ten wątek. Zamykam.
Zablokowany
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.