Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Myję zęby po i wszystko jest gicik ;)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
ogar pisze:
nie o to mi chodzilo... poprostu wryło mi sie w mózg że opała jest dla tego kto przyniósł lufke. na poranek dzień po paleniu :P
Konstytucja praw palacza marihuany art. 9 & 3

"Rurka jest tego, czyje są soki."
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Kurwik pisze:
Myję zęby po i wszystko jest gicik ;)
%-D

rura nalezy do tego, kto zaplacil a nia piniondze w kiosku.
chyba, ze ten co nabijal zazyczy sobie szkla [zawsze mozna powiedziec, ze ej wes mi daj no, bo ja bede jeszcze jaral zostalo mi troche a nie mam osprzetu zadnego ;)]
chyba, ze wszyscy sie zajebali i szklo ginie w akcji w czyjejs kieszeni

p.s. wole jarac z czystego szkla niz z opalonego. ale mam na chacie pudeuko hermetyczne na jedzenie, w srodku woda, w wodzie rurki. jak trzeba, to dwa patyczki do uszu zalatwiaja sprawe na czysto, rzadko da sie odroznic taka przeczyszczona od zupelnie swierzej
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kolaborant »
Ja to myślę jak to ogarnąć od strony technicznej i zacząć produkować lufki do opalania z takim 0,5mm nagarem na powierzchni coby nikt nie narzekał i ładnie skwierczało :-D
Uwaga! Użytkownik kolaborant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Z tą lufą to ostrożnie :D miałem kiedyś taką zapalniczkę na wykończeniu, zajebany byłem i nie zwróciłem uwagi że ona się pali takim niebieskim ognikiem ledwo ledwo i gaśnie. No i się solidnie zaciągnąłem ronsonem. Bezpieczeństwo i higiena jarania przede wszystkiem.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mauzer »
eh, czego chciec wiecej... [ external image ]

taka spawara...
Uwaga! Użytkownik Mauzer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wolfbat »
Xevisek17 pisze:
to lufe wyrzucam, pewnie wielu by mnie skurwiło, albo prosilo o te lufy bo "THC JEST"
mnie to jakoś nie jara ;]
A znasz zasadę, że u dobrego gospodarza nic się nie marnuje?
Ja też rzadko kiedy opalam rury, ale broń boże ich nie wyrzucam. Są one świetną walutą przy załatwianiu niektórych spraw.
Xevisek17 pisze:
ubrania sobie jeszcze zrób
Jakby nie było z przemysłówki robi się ubrania.
Xevisek17 pisze:
Mnichu, jesteś mistrzem wyrywania słów, pod swój pretekst, w dodatku "zbociłeś" (x2)

Każdy ma swoje poglądy, a że robisz z konopi całe życie: bo jedzenie, palenie, picie, ubrania sobie jeszcze zrób i będzie w ogóle cool ; ]
nie mieszam się ; ]
Ludzie kochani. Najtańsza zapalniczka nie kosztuje więcej jak 2 zł. To niedużo ponad 0,1% minimalnej krajowej. Opamiętajcie się.

Może lufkę po opalaniu też czyścicie i nabijacie w nią kolejny stuff, bo płacenie za każdym razem 50gr się nie opłaca?
  • 25 / / 0
Boshe!!!!
50gr?? Jaki rozbój!
Ja mam po 20gr! :-D
Uwaga! Użytkownik kolaborant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
w trafice (lepsze) 20 gr, a w kiosku 40 gr^^a na pkp 50 gr... ale i tak jeżeli cena czegokolwiek nie przekracza 1zł to sram na to ;p no chyba że dzidka z opałą to wtedy już bezcenna
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 25 / / 0
Pod szkołami to te kurwy z kiosków są w zmowie co najmniej 50gr, a na koniec już były po 80gr.
Rozkminiły prawa popytu i podaży hehehe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.