I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ogar pisze: nie o to mi chodzilo... poprostu wryło mi sie w mózg że opała jest dla tego kto przyniósł lufke. na poranek dzień po paleniu :P
"Rurka jest tego, czyje są soki."
Kurwik pisze: Myję zęby po i wszystko jest gicik ;)
rura nalezy do tego, kto zaplacil a nia piniondze w kiosku.
chyba, ze ten co nabijal zazyczy sobie szkla [zawsze mozna powiedziec, ze ej wes mi daj no, bo ja bede jeszcze jaral zostalo mi troche a nie mam osprzetu zadnego ;)]
chyba, ze wszyscy sie zajebali i szklo ginie w akcji w czyjejs kieszeni
p.s. wole jarac z czystego szkla niz z opalonego. ale mam na chacie pudeuko hermetyczne na jedzenie, w srodku woda, w wodzie rurki. jak trzeba, to dwa patyczki do uszu zalatwiaja sprawe na czysto, rzadko da sie odroznic taka przeczyszczona od zupelnie swierzej
Xevisek17 pisze: to lufe wyrzucam, pewnie wielu by mnie skurwiło, albo prosilo o te lufy bo "THC JEST"
mnie to jakoś nie jara ;]
Ja też rzadko kiedy opalam rury, ale broń boże ich nie wyrzucam. Są one świetną walutą przy załatwianiu niektórych spraw.
Xevisek17 pisze: ubrania sobie jeszcze zrób
Xevisek17 pisze: Mnichu, jesteś mistrzem wyrywania słów, pod swój pretekst, w dodatku "zbociłeś" (x2)
Każdy ma swoje poglądy, a że robisz z konopi całe życie: bo jedzenie, palenie, picie, ubrania sobie jeszcze zrób i będzie w ogóle cool ; ]
nie mieszam się ; ]
Może lufkę po opalaniu też czyścicie i nabijacie w nią kolejny stuff, bo płacenie za każdym razem 50gr się nie opłaca?
Rozkminiły prawa popytu i podaży hehehe.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.