Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazeusz »
Ja polecam grzybki plus jak dla mnie wystarczą 2 dobre krążki ,kurwa taka bania,że huj taka empatia,że masakra jednym słowem ;-) No i na zejście oczywiście w chuj browara ;-)
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010 przez Fazeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsze wyjście >>
Nie wchodzić!
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Opiaty\opioidy zahamują działanie tryptaminy lub masakrycznie mocno zniwelują działanie - na pewno zapodane na grzyby tak zadziałają [doświadczenie na piliterze]. Wydaje mi się więc, że zarzucone przed grzybami zadziałają identycznie tak samo. Coś tam poczujesz raczej, jeno szkoda zibenków.

Chsn żarł tu jeden osobnik, nie ja na razie, łysice i tabsy później. Na wyczucie wrzucasz tabsy, ja bym zapodał dropy kiedy zbliżałby się peak. Peak goes down ---> XTC zapierdala up :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
pilleater - praktykowalam ten przepis ;) dobrze było, jeszcze do tego sok z czarnych porzeczek = mega, długi piękny 7 godzinny trip.

wczoraj połączyłam mefe + grzyby + mj (trzeci mushroomowy trip)
Również niezapomniany trip, duuużo pięknych kolorów, zwłaszcza jak patrzyłam w słonce. Las, śnieg, bajeczne krajobrazy, zwiedzałam i oglądałam wszystko jakbym widziala to pierwszy raz. Pod koniec żałowałam, że wszystko już schodzi ^_^
bo chyba nie opłaca się pozniej dojadać ?
positively unethical.
  • 857 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Raoull »
Nie :/. Zeby cokolwiek podzialalo, musial bys zjesc drugie, albo trzecie tyle ale takich samych efektow i tak by sie nie osiagnelo.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
W takim stanie śmiałbym się do łzez z zespołu serotoninowego więc żaden problem jeśli tylko przeżyję.

Jakie kolory są iMAO?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 104 / 0
2C-T-7, 2C-T-21. Innych nie pamiętam, za wiele ich nie znalazłem. Są gdzieś w otchłani dysku. Znajdę - wrzucę.

Śmiałbyś się do łez ledwo się ruszając, mając ostro zaburzoną równowagę, jak ciała tak i myśli, mocną gorączkę i hipertermię? Ciekawe. No chyba, że byłby to taki tyci słabiutki przełomik, to owszem ;)
  • 228 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautic »
Czy ktoś może opisać wrażenia z dopalania szałwii na grzybach? Ile? Kiedy? Jak wpłynęło? W ogóle czy jest sens i jak ewentualnie przebiega głęboki trip szałwiowy z elementami grzybów?

Od siebie dodam, że buch suszu SD na pożegnanie grzybowych CEV'ów, na nowo je lekko podkręcił na parę minut.
Oida ouden eidos.
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
  • 5299 / 104 / 0
P.Cubensis + Salvia

Las, chyba dwa lata temu jakoś, akurwat jak przyszła wiosna. Odłożyłem fajkę i widzę jak odległe ode mnie o jakieś 20-30 metrów trawy tak śmiesznie się podnoszą - przechodzi przez nie pionowa, wysoka fala, mająca wpływ także na gałęzie drzew. Nie słychać żadnego wiatru w pobliżu. Widzę jedynie jak fala się zbliża i coraz bliższe trawy się unoszą. Jedne partie traw opadały, drugie się unosiły. W końcu fala na dobre znika a trawy niedawno przez nią podniesione... opadają. Gałęzie także. Towarzyszyło miłe uczucie, w każdym razie typowe dla szałwiowego odklejenia. Mniam.
  • 109 / / 0
Potwierdzam, wyśmienite połączenie.
Niesamowicie rozbudzona wizualność przy zamkniętych jak i otwartych oczach.
“Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power. If you realize that you have enough, you are truly rich.” Tao Te Ching
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.