Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
Wiem, wiem.
Ale wiadomo ocb, to zaledwie ok 20%.

ps. Spadków żadnych nie odnotowalem wręcz przeciwnie.

Widać raz kiedyś można.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
ShadySharky pisze:
Tak, dieta podstawa, jak mam wybór, kreatyna czy inne gówna w proszku, wybór zawsze będzie na JEDZENIE, tego nic nie zastąpi. O czym z resztą wspominałem wcześniej.

I macie rację też w tym, że każdy jest inny. Podstawa to wyczuć siebie i rozkminić to, co dla danej jednostki najlepsze. Każde ciało jest inne.
;-)

Tymczasem idę się najebać, dawno tego nie robiłem, wiem, wiem. Już widzę te spadki po wódzie %-D Całe szczęście że nie robię tego często, ale raz kiedyś można :-D

Drogi bracie, dieta w siłowni to 70& podstawy sukcesu ale dlaczego kreatyne zaliczasz do prochu? To jest suplement diety a zarcie w prochu to zupełnie coś innego. Pij śmiało bo alkohol nie ma wpływu na spadki jak chcesz to badania ci pokaże ;)
  • 2647 / 41 / 0
A to nowość.
Myślałem że wóda scina białko. %-D

I znowu najebka. Sobota to dzień grzechu. %-D
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Narkotyki nigdy nie idą w parze z wynikami/treningami siłowymi.

Choć uważam, że nie trenując wyczynowo, raz po raz można sobie coś przyjebać :-D sam tak funkcjonuję. Ćwiczę od lat regularnie i nie stronię szczególnie od używek. Wyniki są widoczne, nie zauważam negatywnego wpływu, ale nie przypierdalam niczego w ciągach.
  • 2647 / 41 / 0
I prawidłowo.

Sądze że jak się trzyma dietę to i częściej można nawet.
Chociaż ja bardzo rzadko ćpam.

Ale jak już płynę, to grubo. %-D

Lol, jem co godzinę ostatnio.

Niedługo chyba Decę sobie zamówię i zrobię cykl. :diabolic:
  • 1321 / 18 / 0
Dece? Dlaczego akurat dece? Jaki cel?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 2647 / 41 / 0
Bo jest zajebista.
No muszę się kurwa rozrosnąć..
Jaki inny może być cel :-D

Chyba że coś innego polecasz.

Razem z testem zestawię. To będzie dopiero moc.
  • 1321 / 18 / 0
Zalezy co interesuje. Moze sprobuj najpierw w Winstrol celuj? Tu masz nawet wybor tabsy bądź strzały.
Chociaz w SAA po chuj sie bawic gdy naturalny potecjal nie wykorzystany, hm?
  • 2647 / 41 / 0
Myślałem nad metką jeszcze, wiesz ale boje się właśnie tabletki napierdalać tyle czasu, jeszcze mi kiszki rozjebie.
  • 1321 / 18 / 0
Esseliv Forte - oslonka
Hepatil - po cyklu regeneracja
Ewentualnie jak z jefly ogarniesz heparegen to juz kosa. Z reszta tyle tego na rynku jest. Metka to nie anabolon
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.