Ale wiadomo ocb, to zaledwie ok 20%.
ps. Spadków żadnych nie odnotowalem wręcz przeciwnie.
Widać raz kiedyś można.
ShadySharky pisze:Tak, dieta podstawa, jak mam wybór, kreatyna czy inne gówna w proszku, wybór zawsze będzie na JEDZENIE, tego nic nie zastąpi. O czym z resztą wspominałem wcześniej.
I macie rację też w tym, że każdy jest inny. Podstawa to wyczuć siebie i rozkminić to, co dla danej jednostki najlepsze. Każde ciało jest inne.
;-)
Tymczasem idę się najebać, dawno tego nie robiłem, wiem, wiem. Już widzę te spadki po wódzieCałe szczęście że nie robię tego często, ale raz kiedyś można :-D
Drogi bracie, dieta w siłowni to 70& podstawy sukcesu ale dlaczego kreatyne zaliczasz do prochu? To jest suplement diety a zarcie w prochu to zupełnie coś innego. Pij śmiało bo alkohol nie ma wpływu na spadki jak chcesz to badania ci pokaże ;)
Choć uważam, że nie trenując wyczynowo, raz po raz można sobie coś przyjebać :-D sam tak funkcjonuję. Ćwiczę od lat regularnie i nie stronię szczególnie od używek. Wyniki są widoczne, nie zauważam negatywnego wpływu, ale nie przypierdalam niczego w ciągach.
Sądze że jak się trzyma dietę to i częściej można nawet.
Chociaż ja bardzo rzadko ćpam.
Ale jak już płynę, to grubo.
Lol, jem co godzinę ostatnio.
Niedługo chyba Decę sobie zamówię i zrobię cykl. :diabolic:
No muszę się kurwa rozrosnąć..
Jaki inny może być cel :-D
Chyba że coś innego polecasz.
Razem z testem zestawię. To będzie dopiero moc.
Chociaz w SAA po chuj sie bawic gdy naturalny potecjal nie wykorzystany, hm?
Hepatil - po cyklu regeneracja
Ewentualnie jak z jefly ogarniesz heparegen to juz kosa. Z reszta tyle tego na rynku jest. Metka to nie anabolon
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.