Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
a to faktycznie, masz racje, ja bralem tylko 6 miesiecy. ;)
  • 175 / 1 / 0
po jakim czasie moge spodziewac sie ustapienia brain zapsow? zszedlem w zasadzie z dnia na dzien z 40mg paroksetyny, balem w takiej dawce przez okolo cztery miesiace...
  • 3959 / 148 / 0
ok. 3-4 tygodnie.
  • 1709 / 11 / 0
Przecież brain zapsy są przyjemne 8-( dla mnie przynajmniej.
  • 383 / 6 / 0
duldidaj pisze:
Przecież brain zapsy są przyjemne 8-( dla mnie przynajmniej.
Te całe brain zapsy bardzo przypominają mi takie strzały w głowie po przedawkowaniu GBL. Ten moment w którym wiemy, że przesadziliśmy z polewką i zaraz padniemy na pysk.
Co prawda sertraline niby odstawiałem stopniowo to prądy w głowie się pojawiły. To już tydzień i powoli mam ich coraz mniej. :-)

Strasznie mi się podoba zwiększone libido. Po pół rocznej kastracji. Coś cudownego.
  • 36 / / 0
też mi się podobały brain zapsy, ciekawe doznanie, czekałam na nie z niecierpliwością :P i czułam też dzięki temu, że schodzę
  • 386 / 5 / 0
Po roku na proksetynie odstawiłem z dnia na dzień. Mija 7 dzień i jest kiepsko. Myślicie że warto dorzucić np. 5mg czy jak już tyle wytrzymałem to czekać nadal ?
  • 401 / / 0
Zdecydowanie poczekaj jeszcze tydzień.
A ile czasu jechałeś na proksetynie?

Ja się wjebałam... Miałam odstawiać sertralinę (obecnie 50mg/dzień) przy pomocy GBL a teraz walczę żeby odstawić giebla dodatkowo.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
ja niedawno odstawilem z dnia na dzien (parox.) i np. nie bralem 2 doby i czulem, ze zaczynam czuc sie kiepsko to zjadlem wlasnie 5mg i nie bralem znowu ze 2-3 dni i dopiero nastepne 5mg jak czulem, ze chujowo sie robi a musialem byc aktywny. i tak chyba dwa albo trzy razy zjadlem 5mg po kilku dniach odstawki a potem juz przestalem brac i bylo spoko.
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 36 / / 0
mi psychodeliki pomogły zejść. mimo 6,5 lat brania nie miałam problemów
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.