Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
a to faktycznie, masz racje, ja bralem tylko 6 miesiecy. ;)
  • 175 / 1 / 0
po jakim czasie moge spodziewac sie ustapienia brain zapsow? zszedlem w zasadzie z dnia na dzien z 40mg paroksetyny, balem w takiej dawce przez okolo cztery miesiace...
  • 3959 / 148 / 0
ok. 3-4 tygodnie.
  • 1709 / 11 / 0
Przecież brain zapsy są przyjemne 8-( dla mnie przynajmniej.
  • 383 / 6 / 0
duldidaj pisze:
Przecież brain zapsy są przyjemne 8-( dla mnie przynajmniej.
Te całe brain zapsy bardzo przypominają mi takie strzały w głowie po przedawkowaniu GBL. Ten moment w którym wiemy, że przesadziliśmy z polewką i zaraz padniemy na pysk.
Co prawda sertraline niby odstawiałem stopniowo to prądy w głowie się pojawiły. To już tydzień i powoli mam ich coraz mniej. :-)

Strasznie mi się podoba zwiększone libido. Po pół rocznej kastracji. Coś cudownego.
  • 36 / / 0
też mi się podobały brain zapsy, ciekawe doznanie, czekałam na nie z niecierpliwością :P i czułam też dzięki temu, że schodzę
  • 386 / 5 / 0
Po roku na proksetynie odstawiłem z dnia na dzień. Mija 7 dzień i jest kiepsko. Myślicie że warto dorzucić np. 5mg czy jak już tyle wytrzymałem to czekać nadal ?
  • 401 / / 0
Zdecydowanie poczekaj jeszcze tydzień.
A ile czasu jechałeś na proksetynie?

Ja się wjebałam... Miałam odstawiać sertralinę (obecnie 50mg/dzień) przy pomocy GBL a teraz walczę żeby odstawić giebla dodatkowo.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
ja niedawno odstawilem z dnia na dzien (parox.) i np. nie bralem 2 doby i czulem, ze zaczynam czuc sie kiepsko to zjadlem wlasnie 5mg i nie bralem znowu ze 2-3 dni i dopiero nastepne 5mg jak czulem, ze chujowo sie robi a musialem byc aktywny. i tak chyba dwa albo trzy razy zjadlem 5mg po kilku dniach odstawki a potem juz przestalem brac i bylo spoko.
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 36 / / 0
mi psychodeliki pomogły zejść. mimo 6,5 lat brania nie miałam problemów
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.