Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
MarcinM21 pisze:Kota wrzucałem już kilkanaście razy coś około 20 , na początku kilka razy pite , poźnniej p.r , zawsze zjazdem była dla mnie bezsenność , leki smutek , ale to był light dało sie przeżyc bez problemu . w zeszły weekend piątek/sobota , wrzuciłem najpierw 2 paki , było zajebiście mega euforia itd , jak zaczeło lekko schodzić dowaliłem kolejne dwie paki , już brak eufori ale dalej było ok, posiedziałem do rana i postanowiłem poleżeć ew się zdrzemnąć , i się zaczeło mega ból głowy , nudności , zajebista depresja , dosłownie koszmar , 1 raz coś takiego przeżyłem , jak już jako tako doszedłem do siebie postanowiłem pojść znów zakupić 4 paki hah. i znów powtórka z rozrywki ale nawet przy pierwszych 2 pakach nie było eufori , a zjaz był chyba gorszy niz dnia poprzedniego . Może ktoś mi wyjaśnić dlaczego tak sie stało ? nigdy prędzej nie miałem tak masakrycznych zejść a te były koszmare. podawane p.r. jeśli tak to ma dalej wyglądać , to chyba czas zrezygnować taki zjazd nie jest tego wart .3mta sie
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.