Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
The Cane pisze:
"feta" = "biały proszek nabywany na ulicach pod nazwą handlową Amfetamina" - tak?
Tak ;-)
W teorii przedawkować łatwo, jeżeli chodzi jednak o polskie realia (przynajmniej moje %-D ) to łatwiej przejechać się na prochu z dopalaczy niż na gipsie, tynku czy czymkolwiek innym tworzącym w 95-ciu % osiedlową amfetaminę %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 2 / 0
BrightestStar pisze:
W teorii przedawkować łatwo, jeżeli chodzi jednak o polskie realia (przynajmniej moje %-D ) to łatwiej przejechać się na prochu z dopalaczy niż na gipsie, tynku czy czymkolwiek innym tworzącym w 95-ciu % osiedlową amfetaminę %-D
No typowo, co drugi mój ziombel ma do opowiedzenia mrożącą kość w czaszce historię o tym, jak to ledwo uszedł z życiem, kiedy jakiś proch ze smajla tak mu dojebał, że zapaść-zawał-wylew-ADHD i nie wiadomo było, czy ukrywać ciało, czy dzwonić po karetkę ;] A spidem to się, kurwa, żaden nie potrafi przećpać.
Bo to harakter trzeba mieć (gdyby ktoś miał wątpliwości: 0 sarkazmu w tym poście).

Ale też nie dzielmy głosów naszych z tymi, którzy narzekają, i nie narzekajmy, a używajmy, kurwa, telefonów komórkowych tak, jakbyśmy mieli mózgi - w Polsce można kupić dobrą Amfetaminę.
  • 333 / 12 / 0
elo:) czytam sobie tutaj, wlasnie na swiezej czapie :-p i powiem tak - ktos wspomnial o usypianiu po fecie- yyyy...po 4 czy piecio dniowym ciagu, jak zajebalem bo mialem gdzies isc i ten, usnolem z miejsca. dziwne ale fajne uczucie. ktos mowi o halunaH?? Ziomek :-) jak ja kurwa pisalem , tzn odpisywalem na esy ktore nigdy do mnie nie doszly :-D -rano sie okazalo ze ani ja nic nie wyslalem ani nic mi nie doszlo.... :-D czowieku.... Tiffa- wymioty...przykra sprawa...przy nagieciu zajebistej jakosc towaru...od hemika (no pomylilem sie ihuj...bym sie malo nie przejebal...zygalem jak zly... :-D ) ale to na poczatku bylo :cheesy: he he ...jeden z pierwszych, na KOzaka... :-D- wiecie... nie polecam kozaczenia na pocztku ;-) niesli mnie na hate i jeszcze komus w twarz dalem jakos konkretnie :-D bo o tym ze latam cala noc po pooju bo nieda rady siedzie ani lezec to chyba nibede mowil.... :*) huj tam i tak lubie to uczuie urwanej czapki :-D "chopaki, gdzie moja czapka?" :-D ...ide szukac :-) (magiczny pot na skroni...mmm..szkoda ze bro sie konczy bd wode pil kurwa :#: ) pozdrawiam i wogole i ten :-p :heart:
<<<La Fete Continue..>>>
  • 509 / 2 / 0
@Omega: nie poznałem Cię po zmianie nicka, genialny jest %-D
uchho pisze:
pytanie poza tematem....jak oczyscis skutecznie zatoki, bood nich łepmam tepy jakby ktos obuchem przyjebał.?ucho
Jestem prawie pewien, że przyczyną Twoich problemów nie są nieczyste zatoki.
Może jakaś wada wrodzona... H i [H] wiedzą; mnie kiedyś matka jebła ciemiączkiem o coś twardego (oczywiście zupełnym przypadkiem).

@topic: Objawem przedawkowania fety bez skutku śmiertelnego mogą być całkiem przyjemne, zależnie od s&s, omamy wzrokowe, i zupełnie nieprzyjemne słuchowe. Trzy dni płakało mi dziecko za ścianą, chociaż za ścianą było tylko powietrze, a poniżej parking.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 5299 / 104 / 0
Mój np. ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 509 / 2 / 0
Moje też, po "@ot:..." . Wszystkie. To w czym problem?
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 5299 / 104 / 0
Kurwa w niczym już, EOT.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 8 / / 0
thera flu zatoki jest zajebiste.
  • 109 / / 0
Ja już osobiście kilka razy byłem na skraju wytrzymałości, przez rozrzutność i zniecierpliwienie.
Drgawki, nagłe zrywy, chwilowo urwane filmy, gapienie się w sufit calutką noc. Niby niefajne, ale nawet nawet.
  • 132 / 4 / 0
Przy większej kresce zawsze mną strasznie trzepie, cała się trzęsę i niemiłosiernie chodzi mi szczęka. Nie przeszkadzałoby mi to w niczym, gdyby nie fakt, że dziwnie to wygląda i z daleka widać, że coś ze mną nie tak.

Na razie odstawiłam białe, ale tak na przyszłość pytanie - czy to jest normalne? Nie znam nikogo, kim by tak telepało po siupie. Może coś ze mną nie tak?
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Fryderyk Nietzsche
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.