Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1293 / 20 / 0
Zostały mi 2tab po 80mg, ze swoją tolerką strzeliłem 2 szoty, każdy 80mg oksy+ metkat z połowy paki. Było spoko, ale słabo, w sensie wole grubszą ujebe, ale samo połaczenie mistrzowskie :*) :*) :heart:
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 1 / 0
Czy połaczenie a-PVP i np.etizolamu oba oral da efekt czy raczej eti przygasi alfe?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 400 / 5 / 0
robił ktoś wapo a-pvp z B-F ?
kazik333@tutanota.com
  • 262 / 1 / 0
Porobiony 4-FMA gdy zapale z folii Butyr fentanyl bedzie si?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Ja bym wolał, żebyś nie wszedł w posiadanie B-F'a

A ci co to sprzedają...no cóż do pierwszego nieszczęśliwego wypadku i #
  • 1680 / 266 / 0
kazio1221 pisze:
robił ktoś wapo a-pvp z b-f ?
Ja robiłem, chociaż są różnice czasowe przy wapo (nie pamiętam już która szybciej sublimowała), na pewno waporyzacja alfy trwa dłużej niz b-fa. Ja to robilem tak, że sypałem na folii 2 kupeczki, jedna z fentem albo butyr-fentem, obok z alfą i najpierw jechałem alfę potem fenta. Lub na odwrót. Fajnie było ale towar schodził w ekspresowym tempie.
Największy przegryw na forum
  • 742 / 12 / 0
2mg klona+1.5 kg mocarnego kresto v1919 jak wejdzie (noddy na stojąco) i wtedy kocur i.v. z 600mg pefki mniam :heart: nazwałem to onionball (cebulacki %-D )
  • 226 / 8 / 0
Witam! Chciałbym jutro zrobić sobie pseudo speedballa, takiego żebym naprawdę wzniósł się pod niebiosa.
Do dyspozycji mam:
kodeinę (moja optymalna dawka dla średniego ugrzania to 300mg, ale myślę w tym wypadku zapodać 450/600 - bo jak już mówiłem chcę poczuć moc i rozkosz a nie lajcik)
pentedron
etylofenidat
alfa pvp
GBL
Flubromazepam
etizolam (tolerka na benzo właściwie minimalna)
Aviomarin
MXE (ponoć wzmacnia kode jak DXM)

Tolerka na bk średnia - optymalna dawka penta to 150 + dorzutki po 1/1,5h

No i teraz jak to najlepiej zmiksować? Kiedy jaką substancje zarzucać? Jaką drogą podania? Nie boje się iv (chociaż nigdy nie walilem, ale spokojnie wiem co i jak, dużo czytałem). Proszę, aby ktoś doświadczony w tego typu mixach ułożył mi najlepszy możliwy układ. Mam duże doświadczenie z każdą tą substancją, osobno ( no oprócz alfy, która waliłem 2 razy i flubromka, którego nie walilem nigdy, no ale zwykłego bromka jak najbardziej)
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 742 / 12 / 0
Pierw 5-10mg EPH uczyłem się 2 h po pracy umysłowej czas na relaks to poszedł klon 2mg bupry z bunondolu wciągnięte nosem i jak się rozkręciło to zapaliłem małą dawkę alfy coś koło 20mg. I jest mięciutko, przyjemnie i grzeje. Strzelę jeszcze piwko :heart:
  • 47 / 1 / 0
Możesz podać odstępy czasowe między jedną, drugą, trzecią i czwartą wrzutką?
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.