http://webehigh.org/malaga-spain/
Może ktoś był i coś napisze, inaczej wyjdzie w praniu ale też mi się wierzyć nie chcę(mimo iż po różnych artykułach faktycznie widać że tam pieski powariowały), by w tak dużym portowym mieście, trza było się motać by szukać i do tego jeszcze uważać w chuj na wyjebki albo prowokacje.
Bo szczerze, nie chce mi się tyrać do Sevilli po kurwa hasz czy zioło :nuts:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ale dzięki za info Ujebańcze :-D
Mam nawet nadal numer do jednego z nich, jakiś Arab, ale bardzo spoko
Mogę komuś pomóc, jak coś to jestem tu jeszcze z tydzień ;)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.