Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 853 / 56 / 0
Jak już u nas syfiasta pogoda będzie , wybieram się do Malagi/okolice. Z tego co czytam najchujowszy region jeśli chodzi o głupie jaranie.Pozamykali prywatne kluby gdzie można kupić i jarać, pozwijali dilów.Psy agresywne.Niech się ktoś wypowie, kto był w Maladze bądź w sąsiednich miasteczkach, czy autentycznie taka chujnia w słynnym Costa del Sol, o głupi hasz czy ziele.może być na priv.Najbardziej o Malagę mi chodzi bo tam będzie baza wypadowa ale mogą być też okolice.
  • 3363 / 355 / 0
Z tego co slyszalem, to haszu w Hiszpanii jest kupa, nawet w takich 'psiarskich' miastach jak ta Malaga.
  • 853 / 56 / 0
Też tak myślałem, szczególnie że to rzut beretem od Maroka a na webehigh straszą jakby to druga Polska była:)
http://webehigh.org/malaga-spain/

Może ktoś był i coś napisze, inaczej wyjdzie w praniu ale też mi się wierzyć nie chcę(mimo iż po różnych artykułach faktycznie widać że tam pieski powariowały), by w tak dużym portowym mieście, trza było się motać by szukać i do tego jeszcze uważać w chuj na wyjebki albo prowokacje.
Bo szczerze, nie chce mi się tyrać do Sevilli po kurwa hasz czy zioło :nuts:
  • 8103 / 909 / 0
Algecira-marokance proponuja hasz.Wieczorami w parku jaraja ganje.Bardzo latwo ogarnac a czasem i nawet poczestuja za darmo :D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 853 / 56 / 0
Trochę za daleko, bo to za Gibraltarem.Jak ktoś zna w miarę pewne miejscówki trochę bliżej Malagi - będę wdzięczny;)
ale dzięki za info Ujebańcze :-D
  • 454 / 39 / 0
Koło Malagi małe miasteczko - Torremolinos. Podszedłem do skejcików i po 10 min miałem 2g super jakości za 20€.
Mam nawet nadal numer do jednego z nich, jakiś Arab, ale bardzo spoko
  • 270 / 13 / 0
jestem w tym mieście teraaz -daj namiar!
  • 365 / 2 / 0
Normalna cena za 1 haszu to 5euro na płn na płd zwykle 4 nie dajcie się ruchać %-D pytajcie o polon to taki dobry hasz :-)
  • 270 / 13 / 0
Up@ dokładnie!! Ogarnalem za 20e z piatke jak nie lepiej bardzo dobrego haszu!! 1-2 buchy i po imprezie :D bardzo dobra cena i jakość!!
Mogę komuś pomóc, jak coś to jestem tu jeszcze z tydzień ;)
  • 8103 / 909 / 0
08 września 2017bamboa pisze:
pytajcie o polon to taki dobry hasz :-)
Choba ci chodzilo o polen.Polon to pierwiastek chemiczny (radioaktywny metal). :finger:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.