...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Chciałbym się pochwalić, że od 17.11.2007 nie wziąłem fety.
Warto także zaznaczyć, że brałem ją prawie 8 lat.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lesnyskrzat »
Gdybyś zjadł 1000mg DmT i wyszedł z tego ogromną ręka to maiłbyś sie czym chwalić %-D Może dostaniesz odznake zucha za to ;]
Uwaga! Użytkownik lesnyskrzat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ZielonaSwinia »
Nie ćpam tramalu od 1,5 miesiąca. Benzodiazepin też nie.
Piję tylko browary.
I 50mg ketaminy spróbowałem.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielony »
Witam ponownie. Pomyślałem, że miło będzie, gdy poinformuję szanowne, ćpunskie grono, że nie jaram blantów od początku roku. Ponad 14 lat palenia wystarczy. Znudziło mi się i cieszę się z tego powodu. Alko jest ok, ale spokojnie. Pozdrawiam wszystkich zawodników, którzy mnie pamiętają.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
zielony pisze:
Witam ponownie. Pomyślałem, że miło będzie, gdy poinformuję szanowne, ćpunskie grono, że nie jaram blantów od początku roku. Ponad 14 lat palenia wystarczy. Znudziło mi się i cieszę się z tego powodu. Alko jest ok, ale spokojnie. Pozdrawiam wszystkich zawodników, którzy mnie pamiętają.
no to jesteś zajebisty. Albo i nie, po 14 latach pewnie nie pamiętasz nawet numeru do dila.

Wspieramy się! Wspieramy zielonego w walce z zielonym.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielony »
Nigdy nie pamiętałem nr-u do dila. ;) Przy okazji mj rzuciłem też pety i odnalazłem spokój. Kręcić nie zapomniałem i nie zapomnę.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Blanty turlam cały czas... Kurwa gdzie są wszystkie dywany...?
Uwaga! Użytkownik lesnyskrzat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
bialka nie rypie. ZA to pluje czyms czarnym, caly czas kaszle, charcze, pluca mi skrzypią. Faje staram sie rzucic. okaze sie w koncu ze legalny drag mnie jebnie. Co szybciej, arytmia po kolkach, czy pluca. Fight!
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 9 / / 0
<czytaj>
Z petem w ryju z blantem w dłoni ci odpisze, że legalne dragi to ten jebnięty rodzaj substytutu. Powinienem zarządzać tym forum jako moderator, spełniam poniższe warunki:
- obrażam ludzi
- ćpam ponad miarę
- sprzątam jak ktoś obleje deskę\kreskę klozetową
- nie przestrzegam zasad ortografii
- i do tego wszystkiego jestem kebabem z gównianą cerą (zamieściłbym zdjęcie mojego gówna <pstryk> już nie trzeba)

Do gazu z kebabami ! ! - skanduje Kazachski uchodźca.
<śmiech>
Aryjska rasa rządzi ! ! - wypowiedział człowiek o pożółkłych paznokciach.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Jebcie sie w łeb. Prawdziwa droga do trzezwosci to tylko i wylacznie terapia i (lub) osrodek zamkniety. Robiac przerwy sami siebie oszukujecie, mozna sobie caly czas odmawiac przyjemnosci lecz pokusa zostanie.

Samo nie-cpanie to tylko polowa sukcesu, nalezy sie jeszcze nauczyc zyc na trzezwo i czerpac z takiego trzezwego zycia satysfakcje.

Do wyjebania, jakie zalosne jak smutne cpunki chwala sie, ze to nie jaraja trawy drugi dzien. Coz za detox. Hahaha.

Polecam prawdziwy detox (gdy w gre wchodzi heroina) i OSRODEK, gdzie nauczycie sie jak trzezwo zyc, gdy nie daje rady to metadon. Me-ta-don.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.